FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτική Παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα»: Με Χριστοδουλόπουλο ο Φώτης Πλέσσας και ο Γιώργος Ηλιόπουλος

Ημερομηνία: 25-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την υποψηφιότητα του γνωστού καραγκιοζοπαίχτη κ. Φώτη Πλέσσα και του ανθρώπου του αθλητισμού Γιώργου Ηλιόπουλου  με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί τους, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του για τον κ. Πλέσσα ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Τον Φώτη Πλέσσα τον γνωρίζω εδώ και χρόνια. Είναι  ένα πρόσωπο που έχει συμβάλλει αποφασιστικά σε δύο νευραλγικούς τομείς. Ο ένας είναι πολιτιστικός και αφορά στην ανάδειξη του λαϊκού μας πολιτισμού, μέσω της διατήρησης του παραδοσιακού θεάτρου σκιών, της κουλτούρας του και της τέχνης της φιγούρας.

Ο άλλος και πλέον κρίσιμος, είναι η προβολή της Κουρούτας μας. Επί δεκαετίες, ο Φώτης Πλέσσας έχει συνδέσει το όνομά του με τα καλοκαίρια μας και με το Δημοτικό Κάμπινγκ, όπου έδινε παραστάσεις από το 1992 και για 19 σεζόν!

Τον καλωσορίζω και του εύχομαι καλή επιτυχία!».

Από την πλευρά του ο κ. Φώτης Πλέσσας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο τον γνωρίζω πολύ πριν γίνει δήμαρχος.

Εδώ και χρόνια μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα, τη διάσωση του Καραγκιόζη και του Θεάτρου Σκιών, με επίκεντρο την πόλη της Αμαλιάδας και την ιστορική παρακαταθήκη που άφησε σε όλους εμάς ο μεγάλος Αντώναρος.

Συμπορεύομαι μαζί του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, προκειμένου αυτό το κοινό μας όνειρο να γίνει πραγματικότητα και η πόλη μας μέσω του Καραγκιόζη να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών.

Για τον Γιώργο Ηλιόπουλο ο κ.  Χριστοδουλόπουλος τόνισε : «Καλωσορίζω στη δημοτική μας παράταξη έναν σημαντικό άνθρωπο του αθλητισμού και της κοινωνίας.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος αποτελεί πρότυπο σύγχρονου ενεργού πολίτη και είναι μεγάλη μας τιμή που έπειτα από την πρόσκλησή μου, αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί μας για τις εκλογές του Μαΐου.

Άλλωστε, έχουμε μία μακρά φιλική σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης. Είμαι σίγουρος ότι με ανθρώπους όπως ο Γιώργος, η πόλη μας έχει μέλλον και το πλάνο που θέσαμε πριν από πέντε χρόνια θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του.

Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλό αγώνα!»

Από την πλευρά του ο κύριος Ηλιόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η απόφαση μου να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, έχει να κάνει με μία σειρά καινοτόμων παρεμβάσεων που έχω στο μυαλό μου για την πόλη μας, έτσι ώστε σιγά σιγά να γίνει πιο σύγχρονη, πιο ελκυστική και πιο ανθρώπινη για τους συμπολίτες μας, τους επισκέπτες και –κυρίως– για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους ηλικιωμένους. 

Για το λόγο αυτό αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος