FOLLOW US: facebook twitter

Δημόσια Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας: Λήξη των καλοκαιρινών δράσεων

Ημερομηνία: 13-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Την Τρίτη το απόγευμα με την συνδρομή της κ. Ζωής Καρακατσιάνη και της κ. Γεωργίας Καρβελά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Γιορτή Λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2019 της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ανδρίτσαινας.

Τα παιδιά έπαιξαν διάφορα παιχνίδια και απόλαυσαν διάφορα γλυκά και αλμυρά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Επίσης, φύτεψαν  ένα δέντρο στον κήπο της Βιβλιοθήκης κρατώντας ενός λεπτού σιγή εις μνήμην της Διονυσίας Βασιλοπούλου, Αντιπροέδρου του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης και εθελόντριας στις δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας των προηγούμενων ετών. Στο τέλος μοιράστηκαν στα παιδιά Ενθύμια και ένα μικρό δώρο σε ένδειξη επιβράβευσης για την συμμετοχή τους στις δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2019.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Όλες οι δράσεις υλοποιήθηκαν χάρη στην προσφορά των εθελοντών τους οποίους και ευχαριστεί  θερμά η Βιβλιοθήκη γιατί απασχόλησαν δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους και βοήθησαν το έργο της. Οι εθελοντές που πήραν μέρος είναι: Βασιλική Συριοπούλου, Ελευθεριώτου Μαίρη, Χουλιάρας Θάνος, Αντωνοπούλου Ακριβή, Δούρου Θεώνη, Θάνου Στέλλα, Καρβελά Γεωργία,Κονίδη Μαρία, Ζωή Καρακατσιάνη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Τα αποτελέσματα των δράσεων της Βιβλιοθήκης Ανδρίτσαινας, απέδειξαν ότι τα όμορφα πράγματα για να γίνουν χρειάζεται μόνο διάθεση και συμμετοχή. Και όμως η αλληλοβοήθεια, ο εθελοντισμός, η ανθρωπιά, η χαρά και η δημιουργικότητα υπάρχουν! Το όνειρο μιας καλύτερης και πολιτισμένης κοινωνίας υπάρχει! Είναι υπέροχο τα παιδιά να συμμετέχουν στις δράσεις και να δημιουργούν το αύριο!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γρασίδι, παπούτσια, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Και φυσικά με την λήξη των φετινών δράσεων η Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας ανανεώνει το ραντεβού της με τους μικρούς της φίλους για το επόμενο καλοκαίρι…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος