FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ζαχάρως: «Αλλάζουμε τον τόπο μας» – Δύο νέα στελέχη ανακοίνωσε ο Τάσος Κάπος

Ημερομηνία: 03-07-2023 | Συντάκτης:

Δύο  νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Αλλάζουμε τον τόπο μας», Τάσος Κάπος.


«Κάθε ένας από τους συνεργάτες μου  βάζει το δικό του λιθαράκι στην επίτευξη του στόχου μας. Η παράταξή μας αποκτά την δυναμική που απαιτείται για να δοθεί λύση στα προβλήματα του Δήμου μας.  

Έχω στο πλευρό μου ανθρώπους, που θέλουν να προσφέρουν στον Δήμο μας. Ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στην Αυτοδιοίκηση.

Μαζί συνομιλούμε από το ξεκίνημα της προσπάθειάς μας ώστε να καταθέσουμε μια αναπτυξιακή πρόταση για τον Δήμο Ζαχάρως και για να διαμορφώσουμε -από κοινού με τους συμπολίτες μας- την ατζέντα της πενταετίας 2023 – 2028.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τον ωραίο αγώνα στις δημοτικές εκλογές.

Μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα και έχουμε ένα κοινό στόχο: να αποκτήσει ο τόπος μας προοπτική, για να πετύχουμε καλύτερες συνθήκες καθημερινότητας για όλους τους συμπολίτες μας.

Είμαστε ενωμένοι και θέλουμε να ενώσουμε όλους τους πολίτες της Ζαχάρως

Έχουμε επιλέξει τον καθαρό, τον τίμιο αγώνα,

Και είναι σίγουρο πως έτσι θα πορευτούμε πριν και μετά τις εκλογές.

Θα παραμείνουμε μακριά από ίντριγκες και παρασκήνια.

Η δική μας υποψηφιότητα είναι υποψηφιότητα προτάσεων, θέσεων και λύσεων που θα αλλάξουν τον Δήμο μας και θα αφήσουν παρακαταθήκη για το μέλλον του» τόνισε ο κ. Κάπος

Γεώργιος Μπάδας του Δημητρίου και της Φωτεινής

Γεννήθηκα στην Ζαχάρω όπου και κατοικώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον χώρο του αυτοκινήτου.

Υπήρξα πρόεδρος του Α.Ο. Ολυμπιακού Ζαχάρως.

Συμμετείχα στο ΔΣ του ΕΒΕ Ηλείας.

Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές και κατόπιν ωρίμου σκέψης, συστρατεύομαι με τον Συνδυασμό «Αλλάζουμε τον τόπο μας».

Πρόκειται για μια νέα, δυνατή ομάδα με  φρέσκιες ιδέες και διάθεση προσφοράς, στην οποία συμμετέχουν στελέχη διαφόρων επαγγελματικών τομέων και ειδικοτήτων με κοινό στόχο και σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον Δήμο μας.

Ο Τάσος Κάπος είναι ο λόγος  που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και ο στόχος να δούμε την Ζαχάρω να γίνει μια υποδειγματική λουτρόπολη.

Πεποίθησή μου είναι ότι ο  Τάσος Κάπος είναι ο Δήμαρχος στον οποίο οφείλουμε να εμπιστευθούμε τον Δήμο μας για την επόμενη μέρα.

Τον γνωρίζω καλά και είμαι σίγουρος ότι με την εργατικότητα και την οργανωτικότητα και την εντιμότητα που τον διακρίνει μπορεί θα γίνει ο καλύτερος Δήμαρχος που είχαμε ποτέ.

Θανάσης Πανταζόπουλος του Νικολάο

Γεννήθηκα το 1966 στην Ζαχάρω, όπου ζω και εργάζομαι.

Είμαι παντρεμένος με την Γωγώ Χριστοδουλοπούλου.

Ασχολούμαι με την Γεωργία και ειδικά με την ελαιοκαλλιέργεια.

Θα είμαι δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Αλλάζουμε τον τόπο μας» με  επικεφαλής τον Τάσο Κάπο.

Επέλεξα τον συνδυασμό του Τάσου Κάπου γιατί θέλω να είμαι μέλος της ομάδας που θα προχωρήσει στις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο Δήμος μας,

Η οικονομία του Δήμου μας στηρίζεται κυρίως στην αγροτική παραγωγή. Είναι επιτακτική ανάγκη να αναβαθμιστεί ο ρόλος των πρωταγωνιστών γεωργών και κτηνοτρόφων έτσι ώστε να υπάρξει καλυτέρευση των συνθηκών ζωής του καθενός ατομικά, αλλά και της τοπικής κοινωνίας συνολικά.

Στην στερεή – υγιή ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας θα μπορούσε να συμβάλει ο τουρισμός μέσω της ανάδειξης του πλούτου των φυσικών ομορφιών (παραλία λίμνη δάση βουνά) σε σύνδεση με τον αγροτικό τομέα και με σεβασμό το εύθραυστο φυσικό περιβάλλον της περιοχής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

giannopoulos

This will close in 0 seconds