FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Ημερομηνία: 21-10-2021 | Συντάκτης:

Η Υπηρεσία Πρασίνου ανέλαβε δράση το πρωί της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία του Πύργου, όπου με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται όλες οι προετοιμασίες για την εκδήλωση ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει μπροστά από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο στις 6.30 μμ. και θα ολοκληρωθεί μετά τον περίπατο των συμμετεχόντων στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή με ομιλίες επιστημόνων.

Ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Μαρίνης Αχτύπης έχοντας στο πλευρό του τον τεχνολόγο δασοπόνο της υπηρεσίας Άλκη Μουστή, επέβλεπε όλες τις εργασίες καλλωπισμού και φύτευσης λουλουδιών. Στα παρτέρια της πλατείας πλέον δεσπόζουν κυκλάμινα και χρυσάνθεμα στις αποχρώσεις του ροζ! Επιπλέον καθημερινές διακοσμητικές «πινελιές» συμπληρώνουν την εικόνα ώστε να διαμορφωθεί μέχρι την Κυριακή όλο το σκηνικό της εκδήλωσης. Οι διακοσμητικές παρεμβάσεις φέρουν την «υπογραφή» της άμισθης συμβούλου του Δήμου Πύργου Φλώρας Παπαγιαννάκη, που με ιδιαίτερη ευαισθησία και προσοχή φροντίζει για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Όπως δηλώνει ο κ. Αχτύπης για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν : «Για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Πύργου με πρωτοβουλία του δημάρχου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, διοργανώνει αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Είμαστε εδώ ως υπηρεσία να φροντίσουμε για το ροζ χρώμα των λουλουδιών ώστε να διαμορφώσουμε την απαραίτητη εικόνα αισιοδοξίας και να στείλουμε επίσης ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας σε όλες τις γυναίκες».

Ανάρπαστα τα βραχιολάκια

Δεκάδες επισκέπτες δέχεται το περίπτερο μπροστά από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο όπου πωλούνται τα καλαίσθητα βραχιολάκια, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στο σύλλογο γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα ζωής». Η σύνθεση του κοσμήματος, το οποίο αποτελεί μια ξεχωριστή και πρωτότυπη ιδέα που σχεδίασε και υλοποίησε η κ. Παπαγιαννάκη, έχει εισπράξει τις πιο θετικές κριτικές και ήδη πολλές γυναίκες του Πύργου έχουν επιλέξει πλέον να φοράνε το μήνυμα της ελπίδας στο χέρι τους: «Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί… Όσο υπάρχει ΖΩΗ υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή για τα βραχιολάκια είναι πολύ προσιτή και κυμαίνεται από 3 έως 5 ευρώ, ενώ το περίπτερο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 έως τις 13.00.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος