FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Rapid test την Τρίτη 16/02 στην κεντρική πλατεία του Πύργου

Ημερομηνία: 12-02-2021 | Συντάκτης:

Για ακόμη μια φορά, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δήμου Πύργου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει την προσεχή Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021  ελέγχους  ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Covid-19 rapid tests) από τις 9.00 το πρωί έως και τις 13.00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Οι κάτοικοι της πόλης και του δήμου που επιθυμούν να υποβληθούν στους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης, πέραν του ότι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα φορώντας συνεχώς τη μάσκα τους και κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους, το Δελτίο Ταυτότητάς τους και να δώσουν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους, ώστε να λάβουν προσωπικά το αποτέλεσμα μέσω sms. Για να μεταβούν στην πλατεία θα πρέπει νωρίτερα να έχουν αποστείλει μήνυμα SMS  στο “13033” με κωδικό “1”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Πύργου και ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος προσωπικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης διαρκώς συνεργάζονται άριστα με όλους τους συναρμόδιους θεσμικούς φορείς λαμβάνοντας  όλα τα προληπτικά μέτρα. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ως γνωστόν πολλοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι τόσο στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, όσο το Πολύκεντρο, καθώς και σε πολλά δημοτικά διαμερίσματα ειδικά όταν οι συνθήκες το απαιτούν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος