FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου – Πολιτική Προστασία: Προετοιμασία κι αυξημένη ετοιμότητα για τυχόν επιπτώσεις από την κακοκαιρία

Ημερομηνία: 04-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα

Στην απαιτούμενη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας και σε αυξημένη κατάσταση επιφυλακής, βρίσκεται ο Δήμος Πύργου και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν επιπτώσεις από το προβλεπόμενο σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία “EVA”. Που σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, από  το πρωί του Σαββάτου (05-11-2022) έως και τις βραδινές ώρες της Κυριακής (06-11-2022) θα εκδηλωθούν κατά τόπους επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τοπικά τις μεγάλες ραγδαιότητες και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

 – Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

– Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

*  Συνιστάται και στους πολίτες, όπως σε κάθε παρόμοια περίπτωση, να είναι προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από τυχόν κινδύνους που δύνανται να προέρχονται από την εκδήλωση καιρικών φαινομένων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος