FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για επανασύνδεση ρεύματος

Ημερομηνία: 09-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Δήμος Πύργου σε αγαστή συνεργασία με την ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει την προσπάθεια για την υποστήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών με χαμηλά εισοδήματα τα οποία έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, και που αποδεδειγμένα αδυνατούν να εξοφλήσουν κατ’ εφαρμογή της συγκεκριμένης ΚΥΑ.

Τα κριτήρια, οι προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά και όλες οι αναγκαίες λεπτομέρειες για τη χορήγηση του βοηθήματος και την επανασύνδεση στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας καθορίζονται στην προαναφερόμενη Κ.Υ.Α.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους για τη χορήγηση εφάπαξ ειδικού βοηθήματος και την επανασύνδεση της κατοικίας τους στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας θα πραγματοποιείται στο κτίριο του Δήμου επί της οδού Αγ. Σπυρίδωνος 41 (Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πύργου), προς την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο  2621022199

Ο Δήμος Πύργου ενημερώνει ότι  από την αρχή του Προγράμματος μετά και την έκδοση της  υπ’ αριθ. ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/ 7408/1228/08.02.2018 ΚΥΑ (ΦΕΚ 474/τ.Β./14-02-2018, άρθρο 2) σε εφαρμογή του άρθρου 36 του Ν. 4508/2017 ,  δόθηκε η δυνατότητα σε 75 δημότες μας για επανασύνδεση με το ηλεκτρικό ρεύμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος