FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: «Λίφτινγκ» στα δημοτικά κτίρια

Ημερομηνία: 13-10-2022 | Συντάκτης:
  • Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Τα Δημοτικά Κτίρια είναι σημείο αναφοράς»

Στην συντήρηση των Δημοτικών κτιρίων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες προχωρά ο Δήμος Πύργου με έργο συνολικού προϋπολογισμού 280.000 ευρώ. Ήδη υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τις Δ.Ε. Πύργου και Ιάρδανου με τις εργασίες να ξεκινούν άμεσα, ενώ το προσεχές διάστημα θα υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις για τις Δ.Ε. Βώλακα και Ωλένης.

Τους αναδόχους των έργων δέχτηκε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος το πρωί της Τετάρτης (12/10) στο γραφείο του για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αργυρόπουλου. Ο κ. Αντωνακόπουλος υπέγραψε με τον ανάδοχο του έργου για την Δ.Ε. Πύργου Επαμεινώνδα Αθανασόπουλο την σύμβαση έργου, και ακολούθησε η υπογραφή του έργου για την Δ.Ε. Ιάρδανου με τον ανάδοχο Αντώνη Φουρτούνη.

«Συνεχίζουμε τις διαδικασίες ολοκλήρωσης των συμβάσεων και εγκαταστάσεων των εργολάβων σε μια σειρά από έργα σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου. Σήμερα υπογράψαμε τις επισκευές και συντηρήσεις Δημοτικών Κτιρίων. Ξεκινάμε με τα κτίρια στις Δ.Ε. Πύργου και Ιάρδανου και θα συνεχίσουμε στις  Δ.Ε Βώλακος και Ωλένης» δήλωσε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

«Τα Δημοτικά κτίρια είναι χρήσιμα και ιδιαίτερα σημαντικά για τους πολίτες γιατί εκτός από τις διοικητικές υπηρεσίες που λειτουργούν από το προσωπικό μας, χρησιμοποιούνται για ιατρεία καθώς και άλλες δραστηριότητες της καθημερινής ζωής των κατοίκων. Αποτελούν ένα απαραίτητο συστατικό της υπόστασης των κοινοτήτων με την έννοια της συγκρότησης Διοικητικών Μονάδων σε ένα Δημοτικό Κτίριο είναι σημείο αναφοράς» κατέληξε.

Τα κτίρια που θα συντηρηθούν

Οι εργασίες αυτές που θα πραγματοποιηθούν στην Δ.Ε. Πύργου αφορούν στα Δημοτικά Καταστήματα των Τ.Κ. Αμπελώνα, Βαρβάσαινας και Σαλμώνης καθώς και στο Κέντρο κακοποιημένων γυναικών στον Πύργο και στο Κέντρο Φιλοσοφίας και Παιδείας στα Γρανιτσέικα.

Για την Δ.Ε. Ιάρδανου εργασίες θα γίνουν στα Δημοτικά Καταστήματα των Τ.Κ. Βουνάργου, Πρασίνου και Ξυλοκέρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος