FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Ευχαριστήρια Επιστολή του Συλλόγου “Φλόγα” στον Δήμαρχο Πύργου

Ημερομηνία: 11-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Τις θερμές ευχαριστίες για την πρόσκληση συμμετοχής με χαιρετισμό στην ανοιχτή εκδήλωση “Το παρτέρι της ευχής” που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Πύργου την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, απέστειλε με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα” παράρτημα Ν. Αχαΐας.
Συγκεκριμένα η επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει:
“Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Με την παρούσα του επιστολή ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα” Παράρτημα Ν. Αχαΐας, θα ήθελε να σας εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες για την πρόσκληση που μας απευθύνατε να συμμετάσχουμε με έναν χαιρετισμό στην ανοιχτή εκδήλωση με θέμα “Το παρτέρι της ευχής” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.
Η σκέψη ότι βρίσκεστε δίπλα μας, μας ενδυναμώνει ώστε να συνεχίσουμε αυτό το δύσκολο αγώνα στον οποίο εθελοντικά έχουμε στρατευτεί.
Ευχόμαστε να έχετε υγεία και να συνεχίζετε το κοινωνικό σας έργο.
Παρακαλούμε πολύ όπως μεταφέρετε σε όλους όσους συμμετείχαν στην συγκεκριμένη διοργάνωση, τις θερμές μας ευχαριστίες στο Γραφείο Εθελοντισμού και στον υπεύθυνο κ. Ιωάννη Πλεμμένο, στο “Σύλλογο Πύργος – Όλοι μαζί”, στο Σύλλογο Νέων Καταραχίου και στον κόσμο που ανταποκρίθηκε στη σχετική πρόσκληση”.

Στη συνέχεια της επιστολής, το Δ.Σ. παρέθεσε μια σύντομη περίληψη του έργου του, με την ευχή να κρατήσουμε όλοι αναμμένη τη “Φλόγα” της ελπίδας για όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο κρεβάτι κάποιου νοσηλευτικού ιδρύματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος