FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Ενημέρωση για τα ισχύοντα μέτρα στη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων

Ημερομηνία: 10-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο αρμόδιος υπεύθυνος, εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος, εκ μέρους του Δήμου Πύργου προχώρησε σε ενημέρωση προς κάθε εμπλεκόμενο γύρω από τα ισχύοντα που αφορούν αυτό το διάστημα την αναστολή της λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, εξαιρουμένων συγκεκριμένων κι ελάχιστων περιπτώσεων.

Στον τομέα αυτόν, από τα προβλεπόμενα, σε ότι αφορά τον Δήμο Πύργου, υπάρχει μόνο το κομμάτι της λειτουργίας ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, χωρίς χρήση αποδυτηρίων, αποκλειστικά και μόνο από ολιγομελέστατες ομάδες έως 3 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς βέβαια την παρουσία θεατών.

Κάτι που συγκεκριμένα περιλαμβάνει στο Στάδιο Πύργου τον στίβο (κι επίσης με την ισχύουσα πρόβλεψη για έως 60 άτομα (ανά ώρα) συνολικά εντός της ανοικτής αυτής αθλητικής εγκατάστασης).

Επίσης, θα τηρηθεί και η σχετική σύσταση όπου υπάρχει περιορισμός χωρητικότητας πως ο χρόνος άσκησης να είναι έως 1 ώρα.

Για όλα τα παραπάνω ήδη ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον κ. Γιάννη Αργυρόπουλο τα σωματεία του στίβου σε σύσκεψη που έγινε.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων, απαραίτητο στοιχείο για την είσοδο σε αυτές, είτε των αθλητικών συλλόγων (πάντα άνω των 13 ετών), είτε μεμονωμένων ατόμων που ασκούνται για είσοδο στις Γυμναστικές ακαδημίες (ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές σχολές και Σωμάτων Ασφαλείας), είναι η κάρτα αθλητή (μέλους).

Γονείς και συνοδοί αθλητών επιτρέπεται να φτάνουν μόνο έως την είσοδο του Σταδίου.

Ενώ οι ίδιοι οι αθλητές πρέπει να εισέρχονται υποχρεωτικά στο χώρο φορώντας μάσκα, την οποία αφαιρούν μόνο για το διάστημα της προπόνησης.

Για το κοινό επιτρέπεται η άθληση μόνο στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, μέχρι να υπάρξουν νεότερες οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος