FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος για τεχνικά έργα βελτίωσης αγροτικών δρόμων στην Καρυά

Ημερομηνία: 26-11-2020 | Συντάκτης:

Η εγκατάσταση του εργολάβου για σειρά τεχνικών έργων που αφορούν στην βελτίωση αγροτικών δρόμων στην Τοπική Κοινότητα Καρυάς έγινε χθες το πρωί. Παρουσία του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αργυρόπουλου, του αντιδημάρχου Συντονισμού, Αγροτικής Οδοποιίας και Προγραμματισμού Νίκου Κοτσώνη, του γενικού γραμματέα του Δήμου Πύργου Γιάννη Βαρελά, του μελετητή του έργου Λάμπη Δημητρακόπουλου και του προέδρου της Τ.Κ. Καρυάς Διονύση Σοφιανού, έγινε η εγκατάσταση του αναδόχου Σωτήρη Τσιγγούνη για την έγκαιρη έναρξη του έργου.

Το έργο, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται στις 74.000 ευρώ, έχει χρονική διάρκεια κατασκευής έξι μηνών  και αφορά σποραδικές παρεμβάσεις βελτίωσης του αγροτικού οδικού δικτύου στην Καρυά. Οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν στους τρεις οικισμούς της τοπικής κοινότητας, στο Σιτοχώρι, στη Βαρβαρίνα και την Καρυά.

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Αντωνακόπουλος επεσήμανε σχετικά:

«Όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, αλλά πάνω από όλα όπως συνεχώς αποδεικνύουμε με πράξεις, προχωράμε στην υλοποίηση διαφόρων έργων αποκατάστασης ζημιών παλαιότερων χρόνων. Η πρόθεση μας και η μέριμνα μας είναι διαρκώς στην κατεύθυνση του να αξιοποιούμε όλους τους σχετικούς διαθέσιμους πόρους, αποκαθιστώντας διάφορες ζημιές και φθορές που προέρχονται από το πέρασμα του χρόνου, θωρακίζοντας ταυτόχρονα και διάφορα σημεία του Δήμου μας από ενδεχόμενα μελλοντικά πλημμυρικά φαινόμενα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος