FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Δημιουργείται πολιτιστικό μητρώο – Συνάντηση με εκπροσώπους πολιτιστικών οργανισμών

Ημερομηνία: 05-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Αρωγός σε όσους προβάλλουν και υπηρετούν τον πολιτισμό δήλωσε ο Δήμος Πύργου σε πρόσφατη συνάντηση με εκπροσώπους πολιτιστικών οργανισμών και φορέων. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πύργου κ. Γιάννης Βαρελάς, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠ κ. Χάρης Μικελόπουλος και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου κ. Βασίλης Χριστακόπουλος.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων, σωματείων και φορέων ενημερώθηκαν για τον προγραμματισμό του ΔΟΠΠ σχετικά με τις πολιτιστικές δράσεις αλλά και για θέματα που τους αφορούν άμεσα. Όπως τη δημιουργία ενός πολιτιστικού μητρώου για την καλύτερη διαχείριση των εργασιών τους τόσο από τους ίδιους όσο  και από τον δήμο. Έτσι, ζητήθηκε από τους εκπροσώπους, το προσεχές διάστημα να καταθέσουν έναν πλήρη φάκελο με το καταστατικό του συλλόγου και όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να αρχειοθετηθούν στο πολιτιστικό μητρώο. Παράλληλα ενημερώθηκαν για τον τρόπο και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν ώστε να ανταποκρίνονται στα κριτήρια των συνχρηματοδοτήσεων από τον Οργανισμό Πολιτισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  οι εκπρόσωποι των συλλόγων συνεχάρησαν τη δημοτική αρχή για την πλούσια πολιτιστική της δράση, τις εκδηλώσεις που προηγήθηκαν αλλά και για εκείνες που θα ακολουθήσουν καθώς και για την πρωτοβουλία της ενημερωτικής  συνάντησης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος