FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Διαγωνισμός ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης για μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών

Ημερομηνία: 09-06-2022 | Συντάκτης:

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ – ΕΔΔΥΠΠΥ


Σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό καλλιτεχνικής έκφρασης με θέμα τη χρήση των αντιβιοτικών καλούνται να μετάσχουν οι μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων του Δήμου Πύργου.

Μπορείτε να στείλετε ότι θέλετε: Βίντεο, ζωγραφιές, φωτογραφίες, τραγούδι, ποίημα, θεατρικό, κι ότι άλλο σχετικό φαντάζεστε!

Ο Παιδικός Διαγωνισμός με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» είναι μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με το Δήμο Πύργου.

Όπως αναφέρεται εκ του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., στόχος είναι μέσα από δράσεις, όπως η συγκεκριμένη, η ολοκληρωμένη καθώς και έμπρακτη κατανόηση της ύψιστης σημασίας του θέματος από τα παιδιά, ως αυριανοί υπεύθυνοι ενήλικες. Σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ., τα παιδιά και οι νέοι αποτελούν σημαντική ομάδα-στόχο για την επικοινωνία σχετικά με τη μικροβιακή αντοχή (AMR) επειδή αντιπροσωπεύουν το μέλλον. Επίσης, μεταφέρουν το θέμα της AMR στις οικογένειές τους και συμβάλλουν σε σχετικές συζητήσεις.

Αναμένονται οι συμμετοχές σας. Προθεσμία μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου (ενώ τον Οκτώβριο θα γίνει η βράβευση).

– Αποστολή υλικού στο e mail: Eggrafes.pirgou@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος