FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Αναγνώριση της αποτελεσματικής λειτουργίας της Πολιτικής Προστασίας

Ημερομηνία: 29-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Η πολύ καλή κι αποτελεσματική λειτουργία του δήμου Πύργου στο κομμάτι που τον αφορά, για την πυρασφάλεια, τις συνθήκες από ακραία καιρικά περιστατικά,και κάθε τι σχετικό, μέσω της Πολιτικής Προστασίας, είναι γεγονός που αναγνωρίζεται και από τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

Τα λεγόμενα των εκπροσώπων της Περιφέρειας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά τη συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. ήταν ενδεικτικά για την ανάλογη εικόνα που έχει εμφανιστεί όλο το προηγούμενο διάστημα, με τη σωστή πρόληψη καθώς και τις απαραίτητες κι έγκαιρες επιχειρησιακές κινήσεις οπουδήποτε κι οποτεδήποτε χρειάστηκε.

Υπό την εποπτεία του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, ο οποίος είναι και προϊστάμενος του αντίστοιχου Τμήματος έχοντας με επιλογή του κρατήσει και τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα (κάτι που όπως επίσης αναφέρθηκε από παριστάμενους, είναι μια από τις πολύ λίγες τέτοιες περιπτώσεις πανελλαδικά και με παρόντα τον ίδιο αυτοπροσώπως σε όλα ανεξαιρέτως τα συμβάντα, όπως επίσης τονίστηκε),ο κρίσιμος αυτό τομέας έχει ευρύτερα λειτουργήσεισωστά. Μέσωκαι άμεσου συντονισμού, συνεργασίας και επικοινωνίας των θεσμικών οργάνων μεταξύ τους.

Στοιχεία, που σε συνδυασμό με το πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων,θα είναι ο οδηγός για την πραγματικά πληρέστερη κι αποτελεσματική αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Κυρίως βέβαια από την εκδήλωση πυρκαγιών που δυστυχώς είναι το θέμα που ταλανίζει εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος