FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πηνειού: Εκδηλώσεις βράβευσης των φοιτητών

Ημερομηνία: 30-12-2022 | Συντάκτης:

Μαρίνος: «Ζήστε το όνειρό σας πιστοί σε αξίες και ιδανικά»

  • Γαστούνη-Βαρθολομιό-Τραγανό τίμησαν το λαμπρό μέλλον τους!

Αισιοδοξία, ελπίδα και πολλά χαμόγελα ήταν τα χαρακτηριστικά των εκδηλώσεων βράβευσης των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τη σχολική περίοδο 2021-22 που πραγματοποίησε ο  Δήμος Πηνειού και η Β/θμια Σχολική Επιτροπή στη Γαστούνη, το Βαρθολομιό και το Τραγανό. Τρείς εκδηλώσεις λαμπρές και συγκινητικές όπου συμμετείχε πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Εύχομαι ολόψυχα  στη  φοιτητιώσα νεολαία μέσα από το νέο κύκλο σπουδών της, να ζήσει το όνειρό της, που είναι και όραμα της κοινωνίας μας για ανάπτυξη και πρόοδο. Οι νέοι άνθρωποι,  αποτελούν  το μέλλον αυτού του τόπου.

Συγχαρητήρια  στις  οικογένειες  και τους εκπαιδευτικούς όλων των παιδιών μας τα οποία είμαι βέβαιος ότι θα πρωταγωνιστήσουν  στις αλλαγές που δικαίως θέλουν  να γίνουν, αρκεί να μείνουν πιστά στα ιδανικά, στις αξίες και στις αρχές τους».

Ο Δήμος Πηνειού απένειμε Έπαινο  τις φοιτήτριες και τους φοιτητές ενώ τους χάρισε  βιβλίο με την ιστορία της Γαστούνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Αθανάσιος  ευλόγησε με την παρουσία του την τελετή στο Βαρθολομιό και το Τραγανό ενώ στην εκδήλωση της Γαστούνης τον εκπροσώπησε ο  πανοσιολογιώτατος  αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος.

Παρόντες στην εκδήλωση στο Κουρβισιάνειο ήταν: οι βουλευτές κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος (ΝΔ), ο κ. Μιχ. Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ), εκπρόσωποιτης βουλευτού ΝΔ κ. Αυγερινοπούλου και του κ. Δ. Καλαματιανού (ΣΥΡΙΖΑ). Να σημειωθεί ότι όλοι οι βουλευτές ήταν παρόντες στις εκδηλώσεις στο Βαρθολομιό και το Τραγανό. Επίσης στην εκδήλωση στη Γαστούνη παρέστησαν: ο κ. Γ. Παναγιωτόπουλος τομεάρχης και υποψήφιος βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ),αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Δ.Σ Πηνειού Σπύρος Βασιλείου, δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος της ΔΕ Γαστούνης κ. Μαρία Μητσοπούλου, εκπαιδευτικοί και γονείς, συγγενείς και φίλοι της φοιτητιώσας νεολαίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος