FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πηνειού: Έγκριση χρηματοδότησης έργου 1.670.000 ευρώ

Ημερομηνία: 09-05-2023 | Συντάκτης:

Μαρίνος: Ποιοτικό νερό σε Λυγιά-Γλύφα-Αρκούδι

Ένα ακόμη μεγάλο έργο πιστώνεται στον Δήμο Πηνειού και τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Μαρίνο.

Η οριστική επίλυση του μείζονος και χρονίζοντος προβλήματος της υδροδότησης της Λυγιάς , Γλύφας και Αρκουδίου  με επαρκές και ποιοτικό νερό, μια από τις προτεραιότητες της   Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Πηνειού, λαμβάνει σάρκα και οστά με την έγκριση χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας του έργου «κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της ΤΚ Λυγιάς» προϋπολογισμού 1.670.000 ευρώ.

Σε ανάρτησή του στο f/b ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος σημειώνει:

«Τα ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ συνεχίζονται! Ο Δήμος Πηνειού απογειώνεται! Εγκρίθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης το έργο πνοής «κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της ΤΚ Λυγιάς» προϋπολογισμού 1.670.000 ευρώ! Η ΔΕΥΑ Δήμου Πηνειού, ταγμένη στην υπηρεσία της κοινωνίας, έθεσε ως προτεραιότητά της την οριστική επίλυση του προβλήματος της υδροδότησης της Λυγιάς, της Γλύφας και του Αρκουδίου με επαρκές και ποιοτικό νερό! Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου εκπόνησε μελέτη υψηλής προσδοκίας και στη συνέχεια καταθέσαμε αίτημα χρηματοδότησης , το οποίο εγκρίθηκε! Η ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν! Αφήνουμε πίσω την μιζέρια και την τοξικότητα του χθες και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ με την Κοινωνία των Πολιτών! Τα  καλύτερα έρχονται! »

Το έργο αφορά στην κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της τοπικής κοινότητας Λυγιάς και συγκεκριμένα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

1. Νέο αντλιοστάσιο στη θέση του υδατόπυργου Βαρθολομιού. 

2. Νέο καταθλιπτικό αγωγό από Βαρθολομιό  προς υδατόπυργο Λυγιάς.

3. Νέο τροφοδοτικό αγωγό από υδατόπυργο Λυγιάς  προς δεξαμενές Γλύφας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος