FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πηνειού: Αποκατάσταση οδοστρώματος με τη μέθοδο της εκτοξευόμενης ασφάλτου

Ημερομηνία: 08-04-2021 | Συντάκτης:
Εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ηλεία
-Μαρίνος: Συνεχής αγώνας για την βελτίωση της καθημερινότητας

Ο Δήμος Πηνειού είναι ο πρώτος δήμος στο νομό Ηλείας που ήδη εφαρμόζει την πρωτοποριακή μέθοδο εκτοξευόμενης ασφάλτου για την άμεση, οριστική και ασφαλή αποκατάσταση των φθορών του οδοστρώματος.

Με αυτή τη μέθοδο επιτυγχάνεται ταχύτατη επισκευή ενώ οι δρόμοι που αποκαθίστανται δίνονται άμεσα στην κυκλοφορία.

Η μέθοδος θα εφαρμοστεί και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πηνειού.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος που  με τους συνεργάτες του, δίνει τη μάχη για την βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη, δήλωσε:

«Ξεκίνησε από τη Γαστούνη και θα συνεχιστεί σε ολόκληρο το Δήμο Πηνειού η αποκατάσταση φθορών, μικρών και μεγάλων, στο οδόστρωμα με μια μέθοδο πρωτοποριακή και ρηξικέλευθη, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στο νομό Ηλείας. Η εταιρεία στην οποία έχουμε αναθέσει το έργο, είναι αξιόπιστη με πολλές περγαμηνές στη διαδρομή της. Βέβαια η διαδικασία αυτή θα είναι χρονοβόρα και κοστοβόρα, αλλά αξίζει γιατί βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών».

«Πρόκειται για μια εκπληκτική μέθοδο αποκατάστασης φθορών στο οδόστρωμα, που γίνεται με ταχύτητα και ποιοτικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σπύρος Βασιλείου και συμπλήρωσε: «Η απόφαση του δημάρχου να επιλέξει την μέθοδο αυτή, λύνει πολλά προβλήματα στο Δήμο Πηνειού»

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο, ο  πολιτικός μηχανικός κ. Αλεξανδρής Βασίλης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η μέθοδος εκτοξευόμενης  ασφάλτου χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στο νομό Ηλείας από τον Δήμο Πηνειού. «Είναι σχετικά νέα μέθοδος, η εργασία έχει εγγύηση για 4 -5 χρόνια και με το που γίνεται η κάλυψη της λακκούβας μπορεί να περάσει οποιοδήποτε όχημα. Το μείγμα ασφάλτου χρησιμοποιείται για να εξαλείψει λακκούβες, θρυμματισμούς, ρωγμές, μικρές υποχωρήσεις και ανωμαλίες στις περιοχές κυκλοφορίας».

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος πραγματοποίησε αυτοψία στα έργα συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών  κ. Σπύρο Βασιλείου, την πρόεδρο της Κοινότητας Γαστούνης  κ. Μαρία Μητσοπούλου Τσιόγκα και το μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας κ. Πέπη Σιμοπούλου.

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Μαρίνο που δίνει λύση σε ένα ακόμη πρόβλημα της Γαστούνης. Τον ευχαριστούμε γιατί δίνει αγώνες για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας», δήλωσε η κ. Μαρία Μητσοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος