FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πηνειού: Άμισθος σύμβουλος ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

Ημερομηνία: 16-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μαρίνος: «Ταγμένοι και δύο στο συμφέρον των δημοτών μας»


Άμισθο σύμβουλό του επί τεχνικών θεμάτων, όρισε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος τον κ. Ιωάννη Θεοδωρακόπουλο, ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας, ο οποίος προσέφερε αδαπάνως τα μηχανήματα της εταιρείας του για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιούργησε και στο Δήμο Πηνειού η κακοκαιρία «Μπάλλος».

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε:

«Ταγμένοι και οι δύο απαρέγκλιτα στο συμφέρον των δημοτών μας, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος κι εγώ, πορευόμαστε την κοινή πορεία της προόδου του τόπου και της εγρήγορσης της διαδικασίας, της επιτάχυνσης, δηλαδή των μεγάλων έργων.

Όπως ξέρουμε ο Δήμος Πηνειού είναι πλέον ένα διαρκές εργοτάξιο και η σοφία που έχει στα θέματα αυτά ο Γιάννης αλλά και το ήθος του, το οποίο είναι γνωστό στην κοινωνία μας, είναι εκείνα που θα προσδώσουν μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά και έλεγχο εκεί που χρειάζεται, έτσι ώστε ο κόπος του ελληνικού λαού και των δημοτών μας, που είναι τα χρήματα που δίνει το κράτος για να εκτελούνται τα έργα, να αμοίβεται.

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στον φίλο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και την ικανοποίησή μου ότι άνθρωποι με τεράστια επιχειρηματική δραστηριότητα, συντάσσονται στην κοινή πορεία που δεν είναι άλλη από το  να δούμε τον Δήμο μας  πολύ ψηλά, εκεί που του αρμόζει και εκεί που του πρέπει.

Με ιδιαίτερη χαρά τον ορίζω άμισθο σύμβουλό μου επί τεχνικών θεμάτων.

Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τους συνανθρώπους μας, μακριά από συμφέροντα και συναλλαγές, αλλά με μόνο γνώμονα την αγάπη μας γι΄αυτούς».

«Εμπιστεύομαι τον Δήμαρχο»

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος , άμισθος σύμβουλος επί Τεχνικών Θεμάτων του Δήμου Πηνειού, δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ  τον Δήμαρχο Ανδρέα Μαρίνο για την πρόσκληση, την εμπιστοσύνη  που έδειξε προς το πρόσωπό μου, να με ορίσει άμισθο σύμβουλο.  Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για τον Δήμο μου, και για τους δημότες μας.

Εκτιμώ ότι με τη βοήθεια του μαχητικού Δημάρχου και τη συμπαράσταση του κόσμου, ο Δήμος Πηνειού θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία».

Σχετικά με τη διάθεση αδαπάνως των μηχανημάτων του για τις έκτακτες ανάγκες που δημιούργησε ο «Μπάλλος»,  ο κ. Γιάννης  Θεοδωρακόπουλος δήλωσε:

«Έθεσα τα μηχανήματα  της εταιρείας μου στη διάθεση του Δήμου, αν και δεν μου τα ζήτησαν, αλλά εγώ τα είχα έτοιμα χωρίς να ζητήσω αμοιβή και αυτό πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε όλοι, στο βαθμό των δυνατοτήτων μας. Δεν είναι μόνο τα χρήματα στη ζωή μας. Θέλω να ευχαριστήσω  θερμά τον Δήμαρχο και να ξέρει ότι θα έχει πάντα την εμπιστοσυνη μου σε όλα τα θέματα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος