FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πηνειού: Άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης

Ημερομηνία: 13-02-2023 | Συντάκτης:

ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Μαρίνος: «Γέφυρα φιλίας και συνεργασίας η Αυτοδιοίκηση»

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου Πηνειού στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης  για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τα θύματα του φονικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

Ο Δήμος Πηνειού, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ΚΕΔΕ και των Περιφερειών, συμμετείχε στην εθνική προσπάθεια για την άμεση κινητοποίηση της χώρας μας, για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στις πληγείσες από τους φονικούς σεισμούς περιοχές. Μπροστά σε αυτήν την πρωτοφανούς μεγέθους ανθρώπινη τραγωδία, όπου έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες  συνάνθρωποί μας και δεκάδες χιλιάδες ακόμη έχουν βρεθεί στο δρόμο, δεκάδες πολίτες του Δήμου Πηνειού ανταποκρίθηκαν συνδράμοντας με ουσιαστική βοήθεια σε αυτούς που τη χρειάζονται και  απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο.

«Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν έχουν σύνορα. Με συνέπεια και αμεσότητα οι συνδημότες μας ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το κάλεσμα , αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά έμπρακτα, ότι η Αυτοδιοίκηση αποτελεί γέφυρα φιλίας και συνεργασίας των λαών της περιοχής” , δήλωσε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος.

Η μεγάλη σε όγκο ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαστούνης, είναι έτοιμη προς παράδοση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος