FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ήλιδας: Συμβολική φωταγώγηση του Πολυχώρου Πολιτισμού για τον καρκίνο του μαστού με σημαντικές παρουσίες

Ημερομηνία: 23-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Υγεία

Με σημαντικές παρουσίες την Κυριακή 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η Συμβολική φωταγώγηση του Πολυχώρου Πολιτισμού  για τον καρκίνο του μαστού


Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 ο Πολυχώρος Πολιτισμού του Δήμου Ήλιδας, θα φωταγωγηθεί  στα ροζ, σε μια συμβολική κίνηση του Δήμου Ήλιδας για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού σε συνεργασία με το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΑΧΑΪΑΣ.

Στη φωταγώγηση θα υπάρχουν και δύο σημαντικές παρουσίες : η Γραμματέας του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΑΧΑΪΑΣ κ.  Αγγελική Στεφανάκη και ο σύζυγος της Λιολιώς Κολυπέρα που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, κ. Γιώργος Κολυπέρας,  της οποίας η φωτογραφία θα έχει εξέχουσα  θέση στη φωταγώγηση. Η Λιολιώ Κολυπέρα ήταν  επί σειρά ετών  πρόεδρος  του ΑΛΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ ΑΧΑΙΑΣ και  υπηρέτησε τους σκοπούς και το όραμα του συλλόγου με αφοσίωση και ζήλο. Υπήρξε η προσωπικότητα που συνδέθηκε άμεσα με όλους τους αγώνες για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, αλλά και πηγή άντλησης δύναμης για όλες τις γυναίκες που έδιναν τη δική τους μάχη με τη νόσο του καρκίνου του μαστού.

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί η φωταγώγηση του κτιρίου θα ξεκινήσει στις 7.30μμ. με εθελόντριες  και γυναίκες που έχουν νοσήσει από τον καρκίνο του μαστού να μοιράζουν στους διερχόμενους έντυπο ενημερωτικό υλικό και ροζ κορδελάκια που αποτελεί το σύμβολο της ημέρας.  Να τονίσουμε και τη σημαντική συμβολή του Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Ανδρέα Παπαδάκου, ο οποίος υποστηρίζει την εκδήλωση με την προμήθεια των ροζ t-shirts που θα φορούν οι εθελοντές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος