FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ήλιδας: Επίσκεψη στη Βουλή με την Ουγγρική αποστολή

Ημερομηνία: 21-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

ouggroi-vouli

Με επίσκεψη στο Ελληνικό κοινοβούλιο ολοκληρώθηκε η τριήμερη φιλοξενία της επίσημης αποστολής της Κοινότητας «Νίκος Μπελογιάννης» Ουγγαρίας, από τον Δήμο Ήλιδας. Την αποστολή υποδέχτηκαν στην Βουλή ο βουλευτής Τρικάλων και πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνοουγγρικής φιλίας κ. Σάκης Παπαδόπουλος και ο Ηλείος  Φρούραρχος της Βουλής κ. Κώστας Κυριαζόπουλος.

Η επίσημη αποστολή συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και αντιπροσωπεία του Δήμου Ήλιδας, ξεναγήθηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας και στις εκθέσεις που φιλοξενούνται στο Κοινοβούλιο.

Στη συνέχεια, παρέθεσε γεύμα προς τιμήν τους η προεδρία της Βουλής. Την αποστολή υποδέχτηκε σε μία σεμνή τελετή, ο πρόεδρος της  Διαρκούς Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού και Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης κ. Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Ο κύριος Τριανταφυλλίδης εξήρε την απόφαση του Δήμου Ήλιδας να προχωρήσει σε αδελφοποίηση με την Κοινότητα «Νίκος Μπελογιάννης» Ουγγαρίας, ενώ αναφέρθηκε και στην φιλοξενία που είχε ο ίδιος στο χωριό από τους ομογενείς και προσωπικά τον Δήμαρχο Νίκος Παπαλέξη, κατά την επίσκεψή του ένα μήνα πριν.

Τον λόγο στη συνάντηση πήρε και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση για την αδελφοποίηση που αποτελούσε στόχο ετών για τον ίδιο και την εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Αμαλιάδα, την Κυριακή που μας πέρασε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος