FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Διανομή προϊόντων σε ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Ημερομηνία: 23-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Δήμος Αρχαίας  Ολυμπίας, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και σε συνεργασία μαζί της, ενημερώνει ότι θα διανείμει Μοσχάρι και Χοιρινό στους ωφελούμενους που έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», μέσω του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Καλούνται οι Ωφελούμενοι όπως προσέλθουν οι ίδιοι ή μέλος της οικογένειάς  τους, ή μέσω άλλου προσώπου έχοντας εξουσιοδότηση, για την παραλαβή των προϊόντων φέροντας μαζί τους ενδεικτικά ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Αναφέρεται ότι η διανομή θα είναι για δυο ημέρες την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 και Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 στο χώρο της Αποθήκης, Υπηρεσία Καθαριότητας και ώρες 09:30 έως 14:00.

Σημείωση: Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να παραλάβουν την ποσότητα που τους αναλογεί για να μην δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα σύμφωνα με τον Κανονισμό του όλου Προγράμματος, αλλά και λόγω των ευάλωτων προϊόντων.

Επίσης να τονίζεται ότι οι Ωφελούμενοι του Προγράμματος θα ενημερωθούν κατά κύριο τρόπο με μήνυμα στο τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους για το ΚΕΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας : 26240-29087

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας : 26240-22549


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος