FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Βράβευση εθελοντών για την υποστήριξή τους στις πυρκαγιές του 2021

Ημερομηνία: 11-12-2022 | Συντάκτης:

Εκδήλωση για τη βράβευση των εθελοντών που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών του Αυγούστου του 2021 και κατά το μετέπειτα διάστημα υποστήριξης των πληγέντων πραγματοποιεί ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στις 6:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων στο ισόγειο του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας. Σχετικά με την πρωτοβουλία, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος δήλωσε: «Η εξαιρετικά δύσκολη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων που άφησε πίσω της η πυρκαγιά του 2021, δεν μας επέτρεψε να κάνουμε νωρίτερα αυτή την εκδήλωση για τη βράβευση των εθελοντών μας που προσέφεραν ανιδιοτελώς πολύτιμες υπηρεσίες για την ανακούφιση των πληγέντων. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την τόσο υπεύθυνη και συγκινητική στήριξή τους. Πιστεύω ότι η πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αποκτά έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και αναδεικνύοντας την αξία της συνεργασίας και του διαρκούς αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία».

Την ευθύνη διοργάνωσης της εκδήλωσης έχει η Αντιδήμαρχος κα Ρόη Αντωνοπούλου, η οποία τονίζει: «Για τη σπουδαία συνεισφορά των εθελοντών μας στις δύσκολες και δραματικές στιγμές που ζήσαμε κατά τη μεγάλη πυρκαγιά του 2021, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε δημόσια με αυτή την εκδήλωση. Αποφασίσαμε λοιπόν να τους τιμήσουμε με τη βράβευσή τους, τον μήνα του Εθελοντισμού, τον Δεκέμβριο. Όλοι αποτελούν λαμπερό παράδειγμα για την κοινωνία και μακάρι η προσφορά τους να παρακινήσει και άλλους συμπολίτες μας να πράξουν αναλόγως όταν παραστεί ανάγκη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος