FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Ξεκίνησαν τα έργα συντήρησης και αποκατάστασης συνδετήριων δρόμων οικισμών

Ημερομηνία: 28-03-2023 | Συντάκτης:

-Γεωργιόπουλος: «Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας κάθε μέρα θα αλλάζει προς το καλύτερο»

Από την Κοινότητα Κάμενας άρχισε ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας το έργο συντήρησης και αποκατάστασης των οδοστρωμάτων συνδετήριων οδών οικισμών με κεντρικούς οδικούς άξονες, που θα βελτιώσει σημαντικά την ασφάλεια και την προσβασιμότητα των κατοίκων στους οικισμούς αυτούς.

Πρόκειται για ένα έργο ασφαλτόστρωσης και συντήρηση συνδετήριων οδών των οικισμών Κάμενας, Υψηλού της Κοινότητας Βασιλακίου και Πόθου της Κοινότητας Λάλα.

Ο συγκεκριμένος δρόμος στην Κάμενα είναι συνολικού μήκους 1.200 μέτρων και μέσου πλάτους 5,50 μέτρων. Το εργοτάξιο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτη Φλέσσα, τον άμισθο Σύμβουλο κ. Νίκο Καρκούλια και μηχανικούς του Δήμου. Σε δηλώσεις του ο κ. Γεωργιόπουλος τόνισε:

«Καθημερινά ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας θα αλλάζει προς το καλύτερο και οι δημότες μας το διαπιστώνουν πλέον με τα μάτια τους. Υλοποιούμε ένα ακόμη έργο που σχεδιάστηκε και μελετήθηκε εξ’ ολοκλήρου από τη Δημοτική μας Αρχή. Με το έργο αυτό θα λυθούν προβλήματα προσβασιμότητας στην Κοινότητα Κάμενας, καθώς αποκαθίστανται ολοκληρωτικά φθορές που χρόνιζαν και δημιουργούσαν σοβαρές δυσκολίες στους κατοίκους. Αντίστοιχα έργα έχουμε δρομολογήσει και σε άλλους οικισμούς, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας σε όλες τις Κοινότητες που αντιμετωπίζουν τα γνωστά προβλήματα της καθημερινότητας. Το επόμενο διάστημα τα έργα θα ενταθούν και σε άλλες Κοινότητες, γιατί θέλουμε μια ζωντανή ύπαιθρο με υποδομές και λύσεις σε θέματα προσβασιμότητας».

Από την πλευρά του ο κ. Φλέσσας δήλωσε: «Οι δεσμεύσεις μας προς τους κατοίκους της Κάμενας γίνονται πράξη με αυτά τα έργα ασφαλτόστρωσης και συντήρησης που αλλάζουν προς το καλύτερο τη ζωή των συνδημοτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω την Τεχνική μας Υπηρεσία για τον σχεδιασμό και την υποβολή ενός πλήρους φακέλου στο Π.Δ.Ε. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν αντίστοιχα έργα στον οικισμό Υψηλού και κατόπιν στον οικισμό Πόθου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος