FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Βελτιώνεται ο ορεινός παραποτάμιος δρόμος Αλφειού

Ημερομηνία: 12-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σημαντική παρέμβαση ύψους περίπου 580.000 ευρώ ξεκίνησε στον παραποτάμιο δρόμο του Αλφειού, στο τμήμα της ορεινής ζώνης που ενώνει την ΤΚ Σέκουλα με το Μάτεσι της Δημοτικής Ενότητας Ανδρίτσαινας. Πριν από μερικές ημέρες εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και υπολογίζεται ότι εντός ενός έτους το έργο θα έχει ολοκληρωθεί. Πρόκειται για την προέκταση της παραποτάμιας οδού και το τμήμα που θα κατασκευαστεί θα έχει μήκος 2,5 χλμ και αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου τμήματος που έχει παραδοθεί, μήκους 1,5 χλμ.

Όπως δήλωσε στην «Πρωινή» ο αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας, Μίλτος Γεωργακόπουλος, πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα συμβάλει στην άνετη και ασφαλή πρόσβαση των πολιτών της ορεινής ζώνης στον υπόλοιπο δήμο θα δώσι διέξοδο σε όλες τις παροποτάμιες κοινότητες.

«Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί πάγια διεκδίκησή μας και η έναρξή του μας ικανοποιεί, διότι αφορά τέσσερις τοπικές κοινότητες, τη Δαφνούλα, τη Θεισόα, το Μάτεσι και το Σέκουλα, αλλά επί της ουσίας προσφέρει μια διέξοδο στους κατοίκους όλων των παρόχθιων κοινοτήτων. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την ασφαλή διέλευση τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών της περιοχής», ανέφερε στην «Πρωινή» ο κ. Γεωργακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος