FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Αντιδήμαρχος Αν. Καρνάρος

Ημερομηνία: 17-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σάκης Μπαλιούκος: «Αξιοποιούμε ένα νέο στέλεχος της παράταξής μας»

Καθήκοντα νέου Αντιδημάρχου στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ανέλαβε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του νομικού προσώπου αθλητισμού και πολιτισμού κ. Αναστ. Καρνάρος.

Η ανάληψη των καθηκόντων του κ. Καρνάρου, ο οποίος έλαβε τη θέση της πρ. αντιδημάρχου κ. Κωνσταντίνας Στρουμπάκου (ορίστηκε ως επικεφαλής στο Ν.Π. αθλητισμού και πολιτισμού), έγινε παρουσία του Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκου, του αναπλ. δημάρχου και Αντιδημάρχου κ. Γιαν. Δάγκαρη, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου.

Ο κ. Καρνάρος έχει υπό την ευθύνη του μια σειρά από σημαντικές αρμοδιότητες, όπως η εποπτεία των διοικητικών θεμάτων του δήμου και των τμημάτων του Ο.Ε.Υ. , καθώς και των τεχνικών και πολεοδομικών ζητημάτων, την κατάρτιση, παρακολούθηση και επίβλεψη της υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος, τον τομέα καθαριότητας της Δημοτικής ενότητας Σκιλλούντος, την εποπτεία ζητημάτων Παιδείας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου και του κέντρου περιβαλλοντολογικής εκπαίδευσης Κρεστένων, την εποπτεία θεμάτων πρόνοιας, νομικών προσώπων, προνοιακών δομών, σχολικών μονάδων κ.α.

Αναφερόμενος στην ανάληψη των καθηκόντων του νέου Αντιδημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ο κ. Μπαλιούκος επεσήμανε:

«Σήμερα έχω τη χαρά να συμπληρώσω την ομάδα διαχείρισης του Δήμου μας με τον ορισμό του τέταρτου Αντιδημάρχου. Αναλαμβάνει τη θέση του Αντιδημάρχου τεχνικών έργων αλλά και άλλων σημαντικών αρμοδιοτήτων ένας νέος Δημοτικός Σύμβουλος, ένα νέο στέλεχος της παράταξής μας ο κ. Αναστάσιος Καρνάρος. Ενώ την Κυριακή κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου εξελέγη Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου η μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος κα Κωνσταντίνα Στρουμπάκου, μια έμπειρη αυτοδιοικητικός που έχει προσφέρει πάρα πολλά στη περιοχή μας αλλά και στην Αυτοδιοίκηση. Εύχομαι και στους δύο δύναμη, υγεία και αποτέλεσμα στα νέα τους καθήκοντα. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι άριστο.».

Από την πλευρά του ο κ. Αν. Καρνάρος δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκο για την εμπιστοσύνη του και την τιμή που μου έκανε, με τον ορισμό μου ως Αντιδήμαρχο σε νευραλγικούς τομείς του Δήμου μας. Με τη βοήθεια της κα Στρουμπάκου που χειριζόταν τα θέματα αυτά τόσα χρόνια, των συναδέλφων μου Δημοτικών Συμβούλων αλλά και των υπαλλήλων των υπηρεσιών του Δήμου, υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί βέλτιστα το δύσκολο έργο που παραλαμβάνω. Ο Δήμαρχος και όλοι οι συνδημότες μας να είναι βέβαιοι ότι θα συνεχίσω να ανταποκρίνομαι στις υποχρεώσεις μου με αυταπάρνηση και πολλή δουλειά, όπως άλλωστε έκανα έως τώρα σε όποια θέση και αν κλήθηκα να υπηρετήσω».

Να αναφερθεί ότι στη θέση του Αναστάσιου Καρνάρου, ως Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, εκλέχθηκε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Δέσποινα Σκούφη – Μπουρνελά, από την παράταξη της πλειοψηφίας με 14 ψήφους υπέρ, η θητεία της οποίας θα διαρκέσει έως 31/12/2023.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος