FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Αγάπη και θαλπωρή για τους άπορους ανθρώπους

Ημερομηνία: 18-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
  • Σάκης Μπαλιούκος: «Το πνεύμα της Ανάστασης για τους μοναχικούς και ανήμπορους συνανθρώπους μας»

Κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη βρέθηκε και το φετινό Πάσχα ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, προσφέροντάς τους θαλπωρή για να νιώσουν το πνεύμα της Ανάστασης.

Πέρα από τις προνοιακές δομές του που καθημερινά βρίσκονται στο πλευρό των ανήμπορων και μοναχικών ανθρώπων, ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για μια ακόμα φορά δείχνει την αγάπη και αλληλεγγύη του προς εκείνους που χρειάζονται στήριξη, ειδικά στις γιορτινές ημέρες που διανύουμε.

Συνεργεία του δήμου μοίρασαν φαγητό καθώς και άλλα πασχαλιάτικα είδη, δίνοντας χαρά σε δεκάδες συνανθρώπους μας που βρίσκονται στο φάσμα της μοναξιάς και της απομόνωσης.

«Ακούσθηκαν στα χωριά μας παιδικές φωνές και γέμισαν οι πλατείες με χαρούμενες παρέες. Παρόλα αυτά υπάρχουν μοναχικοί και ανήμποροι άνθρωποι που δεν περιμένουν κανέναν. Ο Δήμος μας και οι προνοιακές του δομές βρίσκονται δίπλα τους για να τους προσφέρουν λίγη αγάπη και θαλπωρή, για να νιώσουν το πνεύμα της Ανάστασης. Οι τοπικές κοινωνίες με τους Προέδρους μας θα τους αγκαλιάσουν και θα τους καλέσουν στα γιορτινά τραπέζια που θα στρωθούν αυτές τις ημέρες» δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος