FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Νέα αντιπλημμυρική παρέμβαση στην Βάρδα

Ημερομηνία: 14-09-2022 | Συντάκτης:

  • Κατασκευή νέου αγωγού αποχέτευσης όμβριων υδάτων στο Δυτικό Τμήμα

Ένα ακόμα σημαντικό έργο εκτελείται από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης με γνώμονα την αντιπλημμυρική θωράκιση της Βάρδας. Πρόκειται για την κατασκευή νέου αγωγού αποχέτευσης όμβριων υδάτων, ο οποίος θα αποχετεύει το δυτικό τμήμα της Κοινότητας Βάρδας, στο οποίο κατά το παρελθόν έχουν διαπιστωθεί πλημμυρικά φαινόμενα.

Το έργο εντάσσεται στην σειρά έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης που πραγματοποιούνται έγκαιρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Για πρώτη φορά τα αντιπλημμυρικά έργα γίνονται στην ώρα τους, και όχι το χειμώνα.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας επέβλεψε ικανοποιημένος την πρόοδο των εργασιών μαζί με τους Αντιδημάρχους Οδοποιίας Νίκο Σίνο, και Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτη Βαγγελάκο, τονίζοντας: «Από τον προηγούμενο χειμώνα είχαμε ζητήσει επιχορηγήσεις ώστε να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε έγκαιρα την αντιπλημμυρική μας θωράκιση για να μη συμβούν πάλι τα γεγονότα που είχαμε πέρυσι. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Υπουργείο Εσωτερικών έχουν διατεθεί πόροι στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, γι’ αυτό και ξεκινήσαμε αμέσως ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τόσο το εν λόγω έργο, όσο και τα υπόλοιπα αντιπλημμυρικά έργα που εκτελούνται, πριν μας βρει ο χειμώνας. Όλη η Δημοτική Αρχή και οι Τεχνικές μας Υπηρεσίες εργάζονται πυρετωδώς για την έγκαιρη ολοκλήρωση των παρεμβάσεων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος