FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: «Επί ποδός» τα συνεργεία καθαριότητας

Ημερομηνία: 10-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Σε ένα «μαραθώνιο» καθαριότητας επιδίδονται συνεργεία του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και οι αντιδήμαρχοι Π. Βαγγελάκος, Δ. Κεκάτος, Ν. Σίνος και Π. Χατζής με στόχο να βελτιώσουν την καθημερινοτητα των πολιτών και να αποκαταστήσουν φθορές στις υποδομές του δήμου. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη βρίσκεται στο επίκεντρο των πρώτων δράσεων της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης καθώς στόχος του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα, των Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων Συμβούλων είναι η εξυπηρέτηση των δημοτών, και η αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου.

Με απλές αλλά ουσιαστικές κινήσεις, η νέα Δημοτική Αρχή, έχει ξεκινήσει να δείχνει τις προθέσεις της από τη πρώτη στιγμή. Τα συνεργεία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης  με τη παρουσία των Αντιδημάρχων, συνεχίζουν τον καθαρισμό των δρόμων, πλατειών και πεζοδρομίων αλλά και κτιρίων του Δήμου, όπως για παράδειγμα το πρώην Δημαρχείο της Βάρδας, με αποτέλεσμα την άμεση αισθητική αναβάθμισή τους. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργάτες και τα μηχανήματα του Δήμου ήταν συνεχώς έξω στους δρόμους για να αποκαταστήσουν τις όποιες βλάβες προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση.

Μάλιστα, προχθές, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Βαγγελάκος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος- αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Σίνος, είχαν συνάντηση με τους υπαλλήλους της υπηρεσίας Καθαριότητας με στόχο την καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών απέναντι στους δημότες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος