FOLLOW US: facebook twitter

Δημοψήφισμα ενάντια στη στείρωση των ζώων από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 24-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ενάντια στη στείρωση των ζώων και στη συλλογή υπογραφών που έχει ξεκινήσει μέσω του διαδικτύου η Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ), τάσσεται ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας.

Όπως τονίζουν, στόχος της κίνησης της ΠΦΠΟ είναι να άσκηση πίεση προς τους αρμόδιους Υπουργούς και η στείρωση όλων των σκύλων να γίνει υποχρεωτική με νόμο που επεξεργάζεται το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Τι θα σημάνει αυτό για τους κυνηγούς, τα κυνηγετικά σκυλιά και την εκτροφή των διαφόρων φυλών στη χώρα μας, γίνεται εύκολα κατανοητό. Η Κ.Σ.Ε. έχει, ήδη, πραγματοποιήσει γι’ αυτό το θέμα μία συνάντηση με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κα Ολυμπία Τελιγιορίδου, αλλά αυτό δεν φτάνει. Ύστερα από ανάγνωση των νέων δεδομένων, αποφάσισε να ηγηθεί και αυτή ενός ανάλογου «δημοψηφίσματος» με την συλλογή υπογραφών, στην ίδια ακριβώς ηλεκτρονική πλατφόρμα που χρησιμοποιεί και η ΠΦΠΟ. Σε αυτό καλούνται να υπογράψουν όχι μόνο οι κυνηγοί, αλλά και όλοι οι άλλοι πολίτες που έχουν σκύλους και διαφωνούν με την υποχρεωτική χειρουργική αφαίρεση των γεννητικών οργάνων τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος