FOLLOW US: facebook twitter

Δημοπρατείται ο Περιφερειακός δρόμος στο Τραγανό από το Δήμο Πηνειού

Ημερομηνία: 26-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Δημοπρατείται από το Δήμο Πηνειού μέσω του εθνικού συστήματος ηλεκτρονικών  δημοσίων  συμβάσεων η ανάθεση του έργου «ΝΔ Περιφερειακός δρόμος Δ.Κ. Τραγανού» προϋπολογισμού  822.500,00 € ΜΕ Φ.Π.Α.

Το έργο αφορά τη βελτίωση τμήματος της οδού Αρχαίας Ολυμπίας σε μήκος 773,93 μ. που περιλαμβάνει την διαμόρφωση πεζοδρομίων και αποκατάσταση και επισκευή του φθαρμένου οδοστρώματος με την εκ νέου εφαρμογή ασφαλτικής στρώσης πάχους 5εκ.

Επίσης, νέα χάραξη τμήματος μήκους 282,48 μ. σε απαλλοτριωμένο από τον Δήμο ακίνητο και διαμόρφωση πεζοδρομίων, κατασκευή της οδού και τοίχου αντιστήριξης. Επίσης θα κατασκευαστούν:

– 445,00μ. αγωγού από τσιμεντοσωλήνα Φ600 & Φ500 επί της οδού Αρχαίας Ολυμπίας σε αντικατάσταση του υφιστάμενου πεπαλαιωμένου καθώς επίσης και των αντίστοιχων φρεατίων υδροσυλλογής και επίσκεψης.

–  280,00 μ. αγωγού από τσιμεντοσωλήνα Φ600 για την αποχέτευση της οδού που υλοποιείται με την νέα χάραξη καθώς επίσης και των αντιστοίχων φρεατίων υδροσυλλογής και επίσκεψης. Τα όμβριαύδατα θα παροχετευτούν σε υφιστάμενο αποδέκτη διατομής Φ600 που εφάπτεται της οδού Τραγανό Αγ. Μαύρα. Οι αγωγοί στο σύνολο τους θα χωροθετηθούν επί του καταστρώματος ή του πεζοδρομίου των οδών 1 και 2. Οι αγωγοί θα εγκιβωτιστούν με σκυρόδεμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος