FOLLOW US: facebook twitter

Δημοπρατείται η ανάπλαση της Λυγιάς – Προκηρύχθηκε από την Οικονομική Επιτροπή ο διαγωνισμός

Ημερομηνία: 10-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την ανάπλαση των πεζοδρομίων στην τοπική κοινότητα Λυγιάς του δήμου Πηνειού προχωρά η δημοτική αρχή, καθώς η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε στην πρόσφατη συνεδρίασή της τη δημοπράτηση του έργου. Πρόκειται για έργο εκτιμώμενης αξίας 154.850 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Η μελέτη του έργου προβλέπει τη διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων- πεζοδρομίων στην ΤΚΛυγιάς, περιοχή της Γλύφας και σε μήκος περίπου 700 μέτρων. Πρόκειται να κατασκευασθεί πεζοδρόμιο στη δεξιά πλευρά του δρόμου από τονοικισμό προς την παραλία, σε συνέχεια του ήδη διαμορφωμένου και όμοιο με αυτό, τόσο ως προς τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά, όσο και ως προς τα υλικά επίστρωσης, δηλαδή πλάκες πεζοδρομίου ανάγλυφες (περιλ. λωρίδα σήμανσης τυφλών) και βοτσαλωτές. Προβλέπεται επίσης και ηκατασκευή υποδομής για μελλοντικό ηλεκτροφωτισμό.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε τέσσερις μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 30ή Νοεμβρίου2020 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ και ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 3η Δεκεμβρίουημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος