FOLLOW US: facebook twitter

Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ακόμα ένα μεγάλο έργο για την βελτίωση της ποιότητας ύδρευσης ξεκινά!

Ημερομηνία: 04-11-2022 | Συντάκτης:

Υπεγράφη η σύμβαση για το σύστημα τηλεελέγχου / τηλεχειρισμού για ανίχνευση διαρροών, ύψους 4.120.720 ευρώ

Ακόμα ένα μεγάλο έργο για την βελτίωση της ποιότητας της ύδρευσης στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ξεκινά! Ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας υπέγραψε την σύμβαση προμήθειας με την ανάδοχο εταιρία για το έργο  «Σύστημα τηλεελέγχου / τηλεχειρισμού για ανίχνευση διαρροών του Δικτύου Ύδρευσης και βελτίωση της ποιότητας νερού του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης», ύψους 4.120.720 ευρώ.

Το έργο είχε ενταχθεί για χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» πριν από ένα έτος, οι διαδικασίες «έτρεξαν» τάχιστα και πλέον αρχίζει η υλοποίηση. Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργιά εξοπλισμού για την αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης με στόχους τη μείωση των διαρροών, την εξοικονόμηση υδατίνων πόρων, τη μείωση της κατανάλωσης ενεργείας, την παρακολούθηση και τη βελτίωση της ποιότητας του παρεχομένου νερού και τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Θα εγκατασταθούν  55 Τοπικοί Σταθμοί Ελέγχου (ΤΣΕ) σε υφιστάμενες υποδομές του δικτύου (δεξαμενές, γεωτρήσεις, πηγές και αντλιοστάσια),  17 Τοπικοί Σταθμοί Ελέγχου Παροχής – Πίεσης (Τ.Σ.Ε.Π.Π.) σε επιλεγμένες θέσεις του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, ένας Κεντρικός Σταθμός Ελέγχου (ΚΣΕ) και ένας Φορητός Σταθμός Ελέγχου.

«Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε, να προγραμματίζουμε, να υλοποιούμε!»

«Η βελτίωση της ποιότητας της ύδρευσης στον Δήμο μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και βασική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής. Από την αρχή της θητείας μας έχουμε εντάξει έργα συνολικού ύψους πάνω από 15.000.000 ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου μας. Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε, να προγραμματίζουμε, να υλοποιούμε!», τόνισε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος