FOLLOW US: facebook twitter

Δημήτρης Τσίγκρηλας: «Μας δίνει ώθηση η δάδα στο στήθος»

Ημερομηνία: 26-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το «τανκ» του Πανηλειακού μιλά για τη νίκη στο κρίσιμο ματς με το Διαβολίτσι, την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα και το επερχόμενο ντέρμπι στη Βάρδα

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός στον «πρόωρο τελικό» με το Διαβολίτσι πήρε το ζητούμενο, το τρίποντο της νίκης και μετά από 10 αγωνιστικές στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, συνεχίζει να είναι εντός στόχων, διαψεύδοντας όλους αυτούς που έλεγαν πως θα… αποχαιρετήσει νωρίς την κατηγορία.

Οι ερυθρόλευκοι παίκτες λοιπόν, έχουν… διαφορετική άποψη, ξεκινώντας από τον Δημήτρη Τσίγκρηλα, έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, που και προχθές ήταν εξαιρετικός, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού, όπως και σε πολλά άλλα φετινά ματς, χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε τους συμπαίκτες του, καθώς όλοι υπερβάλλουν εαυτούς για να παραμείνει… αναμμένη η δάδα.

Το «τανκ», όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, ήταν παντού στην άμυνα σε όλο το 90λεπτο, έκοψε αμέτρητες φορές τους αντιπάλους του και ενέπνεε ασφάλεια στα μετόπισθεν. Μάλιστα, η φάση στο 39΄ όταν σε γύρισμα του Μουλιάτου από αριστερά, ο Δημήτρης Τσίγκρηλας, με εντυπωσιακό τρόπο έκανε την προβολή πριν ο Γραμματικόπουλος σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ήταν καταλυτική για τη συνέχεια του αγώνα και εν τέλει για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Η «Πρωινή» μίλησε με τον δυναμικό 21χρονο αμυντικό, που είναι από τον Αγ. Γεώργιο Λαντζοΐου, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Πανηλειακού και επέστρεψε από πέρυσι στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Τσίγκρηλας ανέφερε για τη νίκη επί του Διαβολιτσίου: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, ένας τελικός για μας. Κάθε Κυριακή είναι ένας τελικός και πρέπει να δίνουμε το 100% για να παίρνουμε βαθμούς. Όπως και στα υπόλοιπα ματς, ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι και συγκεντρωμένοι, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε την πολύτιμη νίκη. Το χαρήκαμε, το πανηγυρίσαμε σαν μια οικογένεια και τώρα κάτω το κεφάλι, σκληρή δουλειά όλη την εβδομάδα, διότι ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Βάρδα. Αυτό που μας δίνει παραπάνω ώθηση κάθε Κυριακή είναι η δάδα που φοράμε στο στήθος. Η φανέλα του Πανηλειακού είναι βαριά, αποτελεί τιμή για μας να τη φοράμε και μας κάνει να δίνουμε το 100% κάθε Κυριακή».

«Πιστεύουμε στις εαυτούς μας»

Στην ερώτησή μας για το ποιο είναι το μυστικό της επιτυχημένης μέχρι τώρα πορείας, από τη στιγμή που η ομάδα δεν διαθέτει την εμπειρία άλλων ομάδων στην κατηγορία, ο Δ. Τσίγκρηλας απάντησε: «Το μυστικό είναι ότι πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα. Μπορεί να μας θεωρούν όλοι αουτσάιντερ σε κάθε παιχνίδι, αλλά εμείς έχουμε πίστη. Είμαστε πολλοί ενωμένοι, νιώθουμε οικογένεια και παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Οι περισσότεροι είμαστε μικροί ηλικιακά και θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα, είμαστε παιδιά του Πύργου και θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο πως αξίζει να φοράμε τη φανέλα του Πανηλειακού».

«Παίζουμε και για τους φιλάθλους μας»

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον Δημήτρη Τσίγκρηλα για το γεγονός πως τραγουδούν συνεχώς τον ύμνο του Πανηλειακού και για το δέσιμο που υπάρχει με τους φιλάθλους της ομάδας, πολύ περισσότερο με τους οργανωμένους: «Η στήριξη του κόσμου είναι συγκλονιστική και από καρδιάς τους ευχαριστούμε όλοι στην ομάδα. Έρχονται και στα εκτός έδρας ματς και μας στηρίζουν και φυσικά παίζουμε και για αυτούς. Για το γεγονός ότι τραγουδάμε τον ύμνο, εκτός από ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού είμαστε πρώτα απ’ όλα φίλαθλοι του Πανηλειακού, όλοι παιδιά που αγαπάμε την ομάδα από μωρά!».

«Πάμε για το καλύτερο δυνατό στη Βάρδα»

Τέλος, για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΒ στη Βάρδα, ο κεντρικός αμυντικός του Πανηλειακού ανέφερε: «Η Βάρδα έχει χτίσει όνομα στη Γ΄ Εθνική. Είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος. Μπορεί βαθμολογικά να περιμέναμε να είναι ψηλότερα, αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα για τετράδα. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας και πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ό,τι βαθμό βάζουμε στο σακούλι μας είναι καλό, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα δουλέψουμε όλη  την εβδομάδα για να παρουσιαστούμε όσο το  δυνατόν καλύτεροι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος