FOLLOW US: facebook twitter

Δημήτρης Νικολακόπουλος: Λίγη υπομονή ακόμα με στάση ευθύνης και προσοχής

Ημερομηνία: 05-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Υγεία

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ»

 

Περνάμε αναντίρρητα δύσκολες μέρες και η «μάχη» απέναντι στον αόρατο εχθρό γίνεται πολύ πιο έντονα και πιεστικά, αν και θα περιμέναμε τέτοια περίοδο η εικόνα να είναι καλύτερα για να μπορέσουμε να αισιοδοξούμε ότι πλησιάζουμε στην «ελευθερία» μας…

Όπως δείχνουν τα πράγματα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι κρίσιμο, γι’ αυτό και πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε με την ανάλογη προσοχή και την απαραίτητη υπομονή να το ξεπεράσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται, προστατεύοντας τους εαυτούς μας, τους δικούς μας ανθρώπους και όσους φίλους και γνωστούς βρίσκονται στο περιβάλλον μας.

Τα παραπάνω τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού – Ολυμπισμού και Εθελοντισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος μετά από σχετική ερώτηση και με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που είχε ως θέμα τον Covid-19.

Γνωρίζω -συμπλήρωσε μεταξύ άλλων – ότι είμαστε πλέον ως πολίτες κουρασμένοι από τις συνθήκες των απαγορευτικών μέτρων και απογοητευμένοι γιατί σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό παραμένουμε ανενεργοί σε εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που μπορούμε και θα θέλαμε να κάνουμε. Πολιτιστικές Αθλητικές δράσεις, ολυμπιακά δρώμενα, εθελοντικές κινήσεις και πολλά ακόμη από εκεί που συντελούν την κοινωνία των δυναμικών συμπατριωτών μας, τίθενται σε αναμονή ως προς την εκδήλωσή τους σε… εποχή κανονικότητας.

Σημείωσε τέλος ότι έτσι θα βοηθήσουμε ο καθένας ξεχωριστά, και τη λειτουργία των δομών υγείας, οι οποίες ειδικά στη Δυτική Ελλάδα πιέζονται ασφυκτικά. Με δεδομένα τα προβλήματα κυρίως από ελλείψεις ιατρικού προσωπικού, οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία μας και στις υπόλοιπες Νοσηλευτικές Μονάδες είναι πάντα στην «πρώτη γραμμή» και καθημερινά προσπαθούν υπερβάλλοντα εαυτούς για να προσφέρουν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες και πολλές φορές επικίνδυνες συνθήκες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος