FOLLOW US: facebook twitter

Δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας: Μέλημά μας ένας Δήμος καθαρός

Ημερομηνία: 15-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Δεκατρία άτομα με τετράμηνη σύμβαση προσέλαβε ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας για να εργαστούν στην Υπηρεσία Καθαριότητας, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζονται στον τομέα αυτό.

Στους συμβασιούχους μίλησε ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, τονίζοντας ότι η καθυστέρηση, λόγω κορονοϊού, του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ για πρόσληψη ανέργων με 8μηνες συμβάσεις, έχει προκαλέσει προβλήματα σε πολλούς Δήμους που χρειάζονται προσωπικό. Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής,προκειμένου να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα, αξιοποιηθήκαν κάποιοι διαθέσιμοι πόροι του Δήμου για την πρόσληψη των δεκατριών ατόμων.

Κατά τη συνάντηση, με αφορμή την έναρξη των καθηκόντων των προσληφθέντων, δόθηκαν οδηγίες για συνετή, συνεπή και προσεκτική υπηρεσία, ιδίως στους χειριστές οχημάτων και μηχανημάτων. Ο κ. Γεωργιόπουλος τόνισε ότι βασικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι ένας Δήμος καθαρός,ευχήθηκε να υπάρξει μια καλή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και το αποτέλεσμα στην καθαριότητα να είναι αντάξιο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Τις γενικές κατευθύνσεις προς τους εργαζομένους έδωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Βασίλης Αρβανίτης ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος κ. Χάρης Σπηλιόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος