FOLLOW US: facebook twitter

Η θέση του πρώην αντιδημάρχου Πύργου για την χρέωση των κινητών τηλεφώνων

Ημερομηνία: 19-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

panagopoulos-vasilis

Δήλωση Βασίλη Παναγόπουλου

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κατόπιν της δημοσιότητας που του προσέδωσε ο Γεν. Γραμ. του Δήμου Πύργου κ. Χαρ. Αντύπας, απασχολεί κάποια από τα τοπικά ΜΜΕ, το ζήτημα που αφορά την χρέωση των κινητών τηλεφώνων από τον Δήμαρχο, Πρόεδρο Δ.Σ. και Αντιδημάρχους της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Θεωρώ προσωπικά ότι σκοπίμως διογκώθηκε και παρερμηνεύθηκε ένα τεχνικής φύσεως ζήτημα, που προέκυψε από τη δυσχέρεια καταμερισμού του ποσού κατά το οποίο οι χρεώσεις υπερέβαιναν τα ποσά που είχε αποφασισθεί να καλύπτονται  με δαπάνες του Δήμου.

Συγκεκριμένα και κατά το μέρος που με αφορά, δεδομένου ότι διατέλεσα επί οκτώ (8) έτη Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, εκπλήσσομαι και θλίβομαι από αυτή καθεαυτή την υπόνοια ότι με ενέργειες ή παραλείψεις μου ζημίωσα και μάλιστα οικονομικά το Δήμο.

Η «συζήτηση» που τροφοδοτείται από όσους έχουν συμφέρον να ισοπεδώνουν προσωπικότητες κρίνοντας εκ των ιδίων τα αλλότρια, τοποθετείται σε λάθος βάση.

Για ποια κατασπατάληση δημόσιου χρήματος γίνεται λόγος;  Για ποια ζημία του Δήμου ομιλούν;  Ποιος είναι ο παράνομος πλουτισμός μας;

Στην διάρκεια της θητείας μου, όπως οι πάντες γνωρίζουν, διέθεσα όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και την εξυπηρέτηση των πολιτών δαπανώντας χρόνο, ενέργεια, γνώση και εμπειρία.

Ουδέποτε επωφελήθηκα το παραμικρό, πόσο μάλλον έκανα χρήση των ευχερειών που προβλέπονταν για προσωπικό όφελος.  Στο σκέλος της επικοινωνίας, το προσωπικό μου κινητό αυτό που διατηρώ επί χρόνια, ήταν στη διάθεση των πάντων,χρησιμοποιείτο από εμένα εξαντλητικά και οι χρεώσεις του κατά τη διάρκεια της θητείας μου ήταν πολλαπλάσιες αυτών που γίνονταν με το διατεθέν από τον Δήμο, τηλέφωνο.

΄Οσον αφορά τη χρήση του τελευταίου, ουδέποτε κλήθηκα να πληρώσω το παραμικρό ποσό και το αρνήθηκα.

Ο Δήμος Πύργου εξάλλου δεν ζημιώθηκε στο ελάχιστο αφού ουδέποτε πληρώθηκε από αυτόν το κόστος της επικοινωνίας που υπερέβαινε το συμφωνηθέν ποσό και η οποία (επικοινωνία) φυσικά γινόταν για την προώθηση και επίλυση των Δημοτικών ζητημάτων.

Απορώ γιατί ο κ. Γεν. Γραμματέας του Δήμου πριν, για ευνόητους λόγους, δημοσιοποιήσει το ζήτημα αυτό, δεν με κάλεσε, ούτε οι υπηρεσίες του Δήμου με ενημέρωσαν ότι οφείλω και ποιο ποσό.

Αν το είχαν πράξει θα διαπίστωναν ότι δεν θα απαιτείτο η μακρόχρονη «έρευνα» και «αναθέσεις» σε νομικούς συμβούλους για την επίλυση του ζητήματος.

Η αντίθετη τακτική τους προδίδει τους σκοπούς του.

Πλην όμως και δυστυχώς γι΄ αυτούς, αγνοούν και σκοπίμως παραβλέπουν, ότι υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν να προσφέρουν ασχολούμενοι με τα κοινά και όχι να λάβουν.

Παναγόπουλος Βασίλειος

Πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Δήμου Πύργου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος