FOLLOW US: facebook twitter

Δηλώστε συμμετοχή στα εργαστήρια του 23ου Φεστιβάλ Ολυμπίας

Ημερομηνία: 09-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το 23ο Φεστιβάλ Ολυμπίας και η 20η Camera Zizanio δεν θα μείνουν χωρίς εργαστήρια, παρά τους υποχρεωτικούς περιορισμούς εξαιτίας της πανδημίας. Oι εκπαιδευτικές δραστηριότητες της φετινής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν με τέσσερις τρόπους:

  1. Διαδικτυακά Εργαστήρια  που απευθύνονται σε μεμονωμένους μαθητές και μαθήτριες ηλικίας 10-18 ετών απ’ όλη την Ελλάδα. Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους μαθητές και μαθήτριες να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής εδώ μέχρι τις 13/11/2020.
  2. Διαδικτυακά Εργαστήρια που απευθύνονται σε ομάδες μαθητών. Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται είτε στη σχολική τάξη (δημοτικά σχολεία), είτε μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας (γυμνάσια και λύκεια). Η δήλωση συμμετοχής σε αυτή την περίπτωση γίνεται από τους ενδιαφέρομενους εκπαιδευτικούς, σε αυτή τη φόρμα μέχρι τις 13/11/2020.
  3. Διαδικτυακές διαλέξεις-εργαστήρια που απευθύνονται σε μεμονωμένους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων. Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής σε αυτή τη φόρμα μέχρι τις 13/11/2020.
  4. Ανοιχτές παρουσιάσεις-εκδηλώσεις.

Τα περισσότερα εργαστήρια υλοποιούνται σε έναν αριθμό συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 25/11 και 20/12. Το ακριβές πρόγραμμα των συναντήσεων θα οριστικοποιηθεί μετά την επιλογή των συμμετεχόντων και σε συνεννόηση με τους εκπαιδευτές. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής. Οι διαδικτυακές εκπαιδευτικές δράσεις του 23ου Φεστιβάλ Ολυμπίας έχουν την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΑΠΔ 151740/Δ7/6-11-2020).

Φέτος, το Φεστιβάλ Ολυμπίας θα βρίσκεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Επιλέγοντας τους συνδέσμους μπορείτε να δείτε περιγραφές των εργαστηρίων που σας αφορούν. Περιμένουμε τις συμμετοχές σας στις αντίστοιχες φόρμες!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος