FOLLOW US: facebook twitter

Δήλωση Νίκου Καλάκου για την μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ: «Δεν θα πω ότι δεν με πίκρανε η εν λόγω εξέλιξη» 

Ημερομηνία: 19-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η πολιτική – λένε – είναι μικρόβιο. Δεν συμμερίζομαι την άποψη αυτή, καθώς οι δικές μου προθέσεις όταν με προσεγγίσανε πριν σχεδόν δύο χρόνια και μου πρότειναν να αναμειχθώ ενεργά στον πολιτικό βίο ήταν και παραμένουν ανιδιοτελείς. Πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου ότι η ενασχόληση με τα πολιτικά δρώμενα του Τόπου μας θα έπρεπε να είναι ιερή και να την αναζητούν άνθρωποι έντιμοι, με αγάπη και όραμα για την Πατρίδα μας.

Δυστυχώς, όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και μάλλον η πολιτική είναι τελικώς μικρόβιο. Μικρόβιο από αυτά που δεν θες να κολλήσεις.

Έχοντας αντισώματα, λοιπόν, σε αυτό το «μικρόβιο», η υποψηφιότητά μου – μία υποψηφιότητα που δεν ήταν καν δική μου ιδέα – για τον τόπο μου, την Ηλεία, απεσύρθη τελευταία στιγμή.

Έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα γεγονότα και να μιλάω έντιμα και με ειλικρίνεια, οπότε δεν θα πω ότι δεν με πίκρανε η εν λόγω εξέλιξη.

Ο λόγος της πικρίας μου δεν έχει να κάνει με την προσπάθεια που δεν τελεσφόρησε, αλλά με τη δύναμη του κατεστημένου, την ανεντιμότητα του πολιτικού μας συστήματος και αυτού του «μικροβίου» που ταλαιπωρεί αυτή τη χώρα από τα γεννοφάσκια της και όπως φαίνεται θα την ταλαιπωρεί για πολλά χρόνια ακόμα.

Συνεχίζω να πιστεύω σ’ ένα καλύτερο μέλλον για τη γενέτειρά μου, την Ηλεία – εύχομαι μόνο να μην είναι μακρινό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Ηλείους συμπατριώτες μου που πίστεψαν σε μένα και συμπορευτήκαμε αυτά τα δύο χρόνια. Να είναι σίγουροι ότι θα είμαι πάντοτε δίπλα τους και ότι πολύ σύντομα θα ξανανταμώσουμε.

Νίκος Καλάκος»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος