FOLLOW US: facebook twitter

Δήλωση Μάκη Μπαλαούρα για αναπαραγωγή παλιών Fakenews

Ημερομηνία: 09-05-2023 | Συντάκτης:

«Κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας υπήρξαν καθαροί υποστηρικτές καταδικασθέντων για τη 17 Νοέμβρη»!!!

Στο κανάλι παρενέβει η Π. Τσαπανίδου, το ΣΚΑΪ αρνήθηκε να πάρει θέση και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έβγαλε ανακοίνωση, αναφέροντας ότι «ποντάρουν στην τοξικότητα. Η προσπάθειά τους να σκεπάσουν με λάσπη τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πολιτών που σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ακουμπάν τις ελπίδες τους στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην Αριστερά, δεν θα περάσει. Εμείς θα τους απαντούμε με συγκροτημένο προγραμματικό προοδευτικό λόγο, δημοκρατική δύναμη και ηρεμία»…

Η ΝΔ απάντησε αναπαράγοντας παλαιότερες αθλιότητες κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και για εμένα (για μια ακόμα φορά) γράφοντας για «τις δηλώσεις του κ. Μπαλαούρα περί «ιδεωδών υπέρ του ανθρώπου της 17Ν»…

Θυμίζουμε ότι μετά τη μεταπολίτευση στις δεκαετίες 70,80 και `90, κάθε τόσο, τα πρωτοσέλιδα μεγάλων εφημερίδων της Δεξιάς γέμιζαν με τρομοκρατικές “αποκαλύψεις” για τη 17Ν.

Άλλοτε αρχηγός της φερόταν να είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κ. Λαλιώτης!!!

Άλλοτε ο Περικλής Κοροβέσης και ακολουθούσαν δεκάδες ονόματα αγωνιστών της Αριστεράς και του τότε ΠΑΣΟΚ!!

Έψαχναν, στην Αριστερά και στο ΠΑΣΟΚ με συνέπεια να μη καταφέρνουν να συλλάβουν τα μέλη της 17Ν. Παρακράτος της Δεξιάς, που στην πορεία πολλοί απ’ αυτούς εξελίχθηκαν σε… “δημοσιογράφους”(!) ή και εκδότες λαθρόβιων εντύπων.

Τα τελευταία χρόνια ανακάλυψαν υποστηριχτές της 17 Νοέμβρη στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και για μια ακόμα φορά εμένα. Είχε προηγηθεί πριν 1,5 χρόνο ο κ. Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΪ.

Η ΝΔ, στη γραμμή Πορτοσάλτε,έγραψε χωρίς ντροπή, διαστρεβλώνοντας πλήρως συνέντευξη μου, αναφέροντας «δηλώσεις του κ. Μπαλαούρα περί «ιδεωδών υπέρ του ανθρώπου» της 17Ν», αφαιρώντας, όπως η Ιερά Εξέταση, τις κρίσιμες λέξεις μου: «λαθεμένο ιδεώδες, …ένα σκεπτικό που δεν στέκει με τίποτα»…

Και μάλιστα όταν έχω επανειλημμένα δημοσιεύσει άρθρα μου εναντίον της ιδεολογίας και της δολοφονικής πρακτικής της 17Ν στις εφημερίδες «ΕΠΟΧΗ» και «Ελευθεροτυπία».

Όσον αφορά τη συνέντευξη μου στο «ΒΗΜΑ FM» αποκρύπτουν και τη φράση «….η αξία της ζωής είναι αναφαίρετο δικαίωμα… Οποιοσδήποτε και νάναι δεν μπορείς να σκοτώσεις..»!

Είναι σαφέστατο ότι η ΝΔ και τα παπαγαλάκια της στοχεύουν σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν μια ιστορική αγωνιστική διαδρομή, με ήθος και συνέπεια για νακτυπήσουν, (όπως «ΤΑ ΝΕΑ» που τελικά ζήτησαν συγνώμη) το «Ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς»!

Δε θα τα καταφέρουν οι πολίτες δε «τσιμπάνε» στα γεμάτα βούρκο ψάρια τους…

Προχωράμε νικηφόρα με το μελετημένο, στιβαρό και αξιόπιστο Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας, για Δημοκρατία, Διαφάνεια και Δικαιοσύνη Παντού!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός ΠύργοςΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΓΓΕΛΙΑ