FOLLOW US: facebook twitter

Δήλωση Γιάννη Αργυρόπουλου για το αποτέλεσμα των εκλογών στο δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 28-05-2019 | Συντάκτης:

Ο Συνδυασμός μας «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» έδωσε μια μεγάλη μάχη για τον Δήμο Πύργου, με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια και σοβαρότητα, πολιτικό ήθος και υψηλή αισθητική.

Ωστόσο η μάχη μας αποδείχτηκε άνιση καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ ισχυρά συστήματα πολιτικής και οικονομικής εξουσίας, που είχαν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες, επηρεασμού του εκλογικού σώματος , από εμάς. Το τελικό αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί αλλά είναι απολύτως σεβαστό.

Εξάλλου το ποσοστό των συνδημοτών μας που μας εμπιστεύτηκε μας επιτρέπει να συγκροτήσουμε μια αξιόπιστη δημοτική ομάδα που θα προσπαθήσει να συμβάλει την επόμενη μέρα, στη λήψη αποφάσεων για το καλό του τόπου μας. Αυτό άλλωστε πράξαμε και τα τελευταία χρόνια με την παρουσία μας μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και υποψηφίους του Συνδυασμού μας για τον έντιμο αγώνα που έδωσαν μαζί μου. Θα έχουν για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες φίλους που μας πίστεψαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Τους διαβεβαιώνω ότι θα φάνω αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν.

Σχετικά με την εκλογική μάχη του β΄ γύρου η ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική παράταξή μας θα συνεδριάσει τις αμέσως επόμενες ώρες και θα αποφασίσει δημοκρατικά και διάφανα για τη στάση που θα ακολουθήσει μέσα από διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, με μοναδικό κριτήριο τις αρχές μας, τις αξίες μας και τις προγραμματικές μας θέσεις.

Σε κάθε περίπτωση το ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για ένα Δήμο που λειτουργεί, που νοιάζεται και προσελκύει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος