FOLLOW US: facebook twitter

Δήλωση Χρήστου Φωτόπουλου, υποψηφίου Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στην Ηλεία

Ημερομηνία: 21-02-2023 | Συντάκτης:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Η συμπερίληψη του ονόματός μου στις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ειδικότερα στο ψηφοδέλτιο του Νομού  Ηλείας  για τις επερχόμενες εκλογές, αποτελεί μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή στην προσωπική, πολιτική αλλά και κοινωνική μου διαδρομή.

Πέρα από τις θερμές ευχαριστίες που θα ήθελα να εκφράσω προσωπικά στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, θα ήθελα να εκφράσω την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μου στους συντρόφους και τις συντρόφισσες, στους φίλους και τις φίλες στις τοπικές οργανώσεις που αγκαλιάσανε με ειλικρινή αλληλεγγύη και θέρμη την υποψηφιότητά μου ως βουλευτή του Νομού Ηλείας.

Η συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αποτελεί μεγάλη ευθύνη και τιμή αφού δικαιώνει τη μακρά, αταλάντευτη και συνεπή πορεία μιας ολόκληρης ζωής στον προοδευτικό χώρο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Μια πολιτική διαδρομή που άρχισε από τα φοιτητικά έδρανα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τις δυνάμεις της ανανεωτικής Αριστεράς, συνεχίστηκε σε θέσεις ευθύνης στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην τοπική κοινωνία με τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και του δημοκρατικού σοσιαλισμού και κορυφώθηκε τα τελευταία χρόνια με τη συμπαράταξή μου με το μεγάλο, πλειοψηφικό, δημοκρατικό και προοδευτικό ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Η υποψηφιότητά μου δεν είναι αποτέλεσμα μιας ευκαιριακής ή συγκυριακής επιλογής. Αντίθετα συνδέεται με τους αγώνες και τις αγωνίες μιας ζωής για έναν καλύτερο τόπο, για μια δίκαιη, δημοκρατική και ανθρώπινη κοινωνία αφού από παιδί πορεύομαι με γνώμονα την εντιμότητα, τη σκληρή δουλειά, την αξιοπρέπεια, την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Όλα αυτά τα χρόνια, η κοινωνική μου δράση ως ανθρώπου, ως πολίτη, ως εκπαιδευτικού, συνδέθηκε άρρηκτα με τις αρχές που κληρονόμησα από την οικογένειά μου, μια λαϊκή οικογένεια με τις αξίες της παιδείας και της εργασίας, καθώς και με τις προσδοκίες των απλών ανθρώπων του τόπου μας  που αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο, αντάξιο των κόπων και των θυσιών τους.

Γιατί τώρα, χωρίς πολιτικές αυταπάτες, είναι η ιστορική στιγμή για να αλλάξουμε σελίδα και να δρομολογήσουμε μια νέα δυναμική για τη θωράκιση της δημοκρατίας, για τη δίκαιη ανάπτυξη,  για την κοινωνική δικαιοσύνη.

Για να ξαναδώσουμε ζωή στις επαρχίες μας, να προσφέρουμε αξιοπρεπείς δουλειές στους νέους και στις νέες μας, αλλά και για να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία της παιδείας και του πολιτισμού στην πατρίδα μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ την πολιτική  και  κοινωνική δύναμη που χρειάζεται για να γυρίσει η χώρα σελίδα μακριά από την ανισότητα, την αναξιοκρατία, τη διαφθορά, την υπανάπτυξη.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα, σε αυτή την συλλογική προσπάθεια δεν πρέπει να λείπει κανένας.  Η ψήφος μας είναι η δύναμή μας, είναι  η συλλογική μας φωνή, είναι το μέλλον των παιδιών μας!

Καλό αγώνα και με τη ΝΙΚΗ που μας αξίζει!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΗΛΕΙΑΣ / ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος