FOLLOW US: facebook twitter

Δήλωση Αυγερινοπούλου για Ευρωεκλογές 2019

Ημερομηνία: 28-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Οι Έλληνες μίλησαν. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη.

Οι Έλληνες ψήφισαν για την Ελλάδα, για μια Ελλάδα περήφανη, που σέβεται την ιστορία και την ταυτότητά της, για έναν λαό περήφανο, που θέλει να πάρει την τύχη στα χέρια του και να έχει ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του. 

Η χώρα μας οδηγείται, επιτέλους, σε εθνικές εκλογές και σε αλλαγή κυβέρνησης.  Από αυτή την εκλογική διαδικασία, θα ωφεληθούν όλοι οι Έλληνες, γιατί η χώρα μας θα οδηγηθεί πάλι σε ανάπτυξη και πρόοδο, θα δημιουργηθούν νέες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας, ενώ θα μειωθούν οι φορολογικοί δείκτες και θα πάρει πάλι μπρος η αγορά. 

Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω για τη νέα γενιά, η οποία με γνώση και παρρησία ψήφισε Νέα Δημοκρατία, αποδεικνύοντας τι Ελλάδα θέλει!

Το αποτέλεσμα ασφαλώς γεννά αισθήματα χαράς ωστόσο η Ελλάδα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Γι’ αυτό είναι καιρός για σκληρή δουλειά. Και κυρίως για αποτελέσματα που θα κάνουν τη ζωή όλων των Ελλήνων καλύτερη.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια νέα ισχυρή κυβέρνηση με νωπή την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Μια κυβέρνηση που να διασφαλίζει τη σταθερότητα και την προοπτική της χώρας. 

Από σήμερα ξεκινούμε έναν καινούριο αγώνα για να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες ότι αξίζουμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε τη χώρα σε ένα καλύτερο μέλλον.  Και θα το πράξουμε με τη δύναμη των επιχειρημάτων μας. 

Στην πορεία αναγέννησης της χώρας μας, κανείς δεν περισσεύει.

Στη Ν.Δ θέλουμε να ενώσουμε όλους τους Έλληνες και να βάλουμε μαζί την πατρίδα μας σε μια νέα, πιο αισιόδοξη εποχή και θα εργαστούμε σκληρά για να αλλάξουμε την πορεία της πατρίδας μας.

Προτεραιότητά μας είναι βάλουμε και το Νομό Ηλείας σε τροχιά ανάπτυξης, να αξιοποιήσουμε τις αμέτρητες δυνατότητες που έχει, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, το ανθρώπινο δυναμικό του. Η Νέα Δημοκρατία έχει σχέδιο για τη χώρα, έχει σχέδιο για την Ηλεία και θα το εφαρμόσει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος