FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικό επίλεκτων φίλων Μπακάλη και Ευαγγελιστή

Ημερομηνία: 08-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Φιλικό παιχνίδι επιλέκτων θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, στις 7μ.μ., στο Στάδιο Πύργου «Χ. Βιλαέτης». Πρόκειται για ένα φιλικό ματς ανάμεσα σε φίλους του Κώστα Μπακάλη και φίλους του Δημήτρη Ευαγγελιστή. Ένα φιλικό για παίκτες άνω των 35 ετών, με δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν δυο παίκτες από 30 έως 35 ετών. Ένα παιχνίδι, στο οποίο θα αγωνιστεί και ο Ηλείος πρώην διεθνής άσος, Γιώργος Καραγκούνης, με την ομάδα του αδερφικού του φίλου, Κώστα Μπακάλη.

Το συγκεκριμένο φιλικό διεξάγεται κάθε χρόνο εδώ και δέκα έτη. Ο Κώστας Μπακάλης, παλαίμαχος του Πανηλειακού, με τον Δημήτρη Ευαγγελιστή, επίσης παλαίμαχος του Πανηλειακού και του Αστέρα Αμαλιάδας, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια παραδοσιακή «κόντρα», ανάμεσα σε πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Με την ομάδα του Μπακάλη, θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων, όπως προείπαμε, ο Γιώργος Καραγκούνης και οι Δαβουρλής, Παναγόπουλος, Τσαντίλης, Κολόκας, ενώ με την ομάδα του Δημήτρη Ευαγγελιστή, θα παίξουν οι  Άγγελος Χαντί, Μιλοσέσκι, Γεωργιόπουλος, Αντωνόπουλος και άλλοι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος