FOLLOW US: facebook twitter

Διήμερο Ξεφάντωμα σε Τραγανό και Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 24-02-2023 | Συντάκτης:

Ν. Π. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ- ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καρναβαλιστές όλων των ηλικιών, αποκριάτικα άρματα και μασκαράδες, εμπνευσμένα από την επικαιρότητα και τη φύση, με πολύχρωμες στολές, κέφι και χαμόγελα θα παρελάσουν  και θα χορέψουν στις 26 και 27 Φεβρουαρίου στο Τραγανό και το Βαρθολομιό δημιουργώντας ένα εκπληκτικό πάρτι. Το ΝΠ Πολιτισμού του Δήμου Πηνειού και ο πρόεδρός του κ. Δημ. Βασιλόπουλος με τους συνεργάτες του, έχουν φροντίσει για διήμερο ξεφάντωμα και γλέντι. Μην το χάσετε!

-Το 26ο μεγάλο καρναβάλι του Τραγανού θα ξεκινήσει  στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου από την είσοδο της πόλης και αφού περάσει και ξεσηκώσει τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμά του θα φθάσει στην πλατεία του Δημαρχείου. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Γεωργόπουλο και το μέλος του ΤΣ κ. Τασία Κυπριώτη, θα συμμετέχουν δυναμικά οι Σύλλογοι Γονέων-Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης, 7 άρματα με έξυπνα θεματικά και 10-12 γκρουπ γεμάτα ζωντάνια και φαντασία. Μουσική και εκπλήξεις θα σας συνοδεύουν παντού!

-Την σκυτάλη του γλεντιού και του ξεφαντώματος παίρνει την Καθαρά Δευτέρα στις 15.30 το μεσημέρι το Βαρθολομιό όπου το 4ο Καρναβάλι υπόσχεται ξεφάντωμα άνευ προηγουμένου! Γι’ αυτό έχουν φροντίσει με ιδιαίτερο μεράκι και πάθος οι Σύλλογοι Γονέων –Κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής και  καταστήματα εστίασης. Άρματα με χρώματα και φαντασία και πολυμελή γκρουπ με εκπληκτικές αμφιέσεις, ενισχυμένα και από σχολεία της Γαστούνης,  θα παρελάσουν με χορό μουσική και τραγούδι, από την πλατεία του Αγίου Ιωάννη προς την πλατεία της Παναγίας.

Σίγουρα και αυτή η καρναβαλική εκδήλωση θα γράψει ιστορία!

Σας περιμένουμε όλους!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος