FOLLOW US: facebook twitter

Διήμερο εκδηλώσεων από το Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Πρωταγωνιστής ο μουσικοπαιδαγωγός Βασίλης Αναγνώστου

Ημερομηνία: 13-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Οι φωτογραφίες είναι από δράσεις του Βασίλη Αναγνώστου.

 

Tο Ελληνικό Ωδείο Πύργου, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού και πολιτιστικού του προγράμματος, διοργανώνει για το 2020, Πολιτιστικές Δράσεις για Μικρούς και Μεγάλους !!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, καπέλο

Προσκεκλημένος πρωταγωνιστής των εκδηλώσεων είναι ο καταξιωμένος Μουσικο-παιδαγωγός και Συγγραφέας Βασίλης Αναγνώστου, με πλούσιο διδακτικό έργο καθώς διοργανώνει και παρουσιάζει ανά την Ελλάδα μουσικοϊστορίες, σεμινάρια, γιορτές, παραστάσεις αγκαλιάζοντας μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες.

Μέσα από την κίνηση, το τραγούδι, το παραμύθι και το παιχνίδι, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ανακαλύψουν τη μουσική με έναν ευχάριστο, δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο , ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον μαγικό της κόσμο, αποκομίζοντας εμπειρίες και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Το Διήμερο Εκδηλώσεων θα διεξαχθεί στους χώρους του Ελληνικού Ωδείου το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020. Μπορούν να συμμετέχουν ανά Δράση:

-«Μουσικοκινητική Γιορτή: Hχομαγειρέματα: πάρτε τα κατσαρολικάØ σας και το κέφι σας κι ελάτε! Μυθομαστορέματα: ιστορίες και διαδραστικά μουσικά και θεατρικά παιχνίδια». Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, ώρα 16:00 – 19:00 για παιδιά από 5 ετών και άνω και γονείς κάθε ηλικίας!

-«Παραμυθοτράγουδα-Τραγουδοϊστορίες: Μια αλλιώτικη παράσταση όπου οι θεατές δε θα μείνουν ούτε βουβοί, ούτε ακίνητοι». Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, ώρα 19:30 – 21:00 για μικρά και μεγάλα παιδιά από 7 ετών μέχρι 107!

-«Όλα είν΄ ένα Παιχνίδι: τετράωρο Βιωματικό Σεμινάριο όπου οØ Βασίλης Αναγνώστου θα διδάξει δεκαέξι από τις δραστηριότητες που περιέχονται στο βιβλίο του». Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, ώρα 11:00 – 15:00. Απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς της Α΄ βάθμιας και ιδιαιτέρως τους Νηπιαγωγούς, Δασκάλους Α΄- Δ΄ τάξεων, θεατρολόγους, Δασκάλους Μουσικής, Γυμναστές, Εμψυχωτές, Ηθοποιούς και «όλους όσους θέλουν να κάνουν κάτι για να νιώσουν οι άλλοι καλύτερα!».

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Υπάρχει χώρος για όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν κάτι ξεχωριστό σε σχέση με τη Μουσική και το Παιδί! Θα είναι μια μοναδική εμπειρία που δε πρέπει να χαθεί!

Για περισσότερες πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής στη Γραμματεία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου, καθημερινά, 28ης Οκτωβρίου 38 – Πύργος, από 5:00 μ.μ. έως 9:00 μ.μ. .
και στο τηλέφωνο 26210-33179.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας – περιορισμένες θέσεις για κάθε δράση


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος