FOLLOW US: facebook twitter

Διήμερο Αποκριάτικο Ξεφάντωμα σε Τραγανό και Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 27-02-2023 | Συντάκτης:

Καρναβαλιστές όλων των ηλικιών, αποκριάτικα άρματα και μασκαράδες, εμπνευσμένα από την επικαιρότητα και τη φύση, με πολύχρωμες στολές, κέφι και χαμόγελα παρέλασαν χόρεψαν και ξεφάντωσαν στο Δήμο Πηνειού δημιουργώντας ένα εκπληκτικό πάρτι.

Γεμάτοι αυθορμητισμό και κέφι, οι καρναβαλιστές την Κυριακή στο Τραγανό και σήμερα Καθαρά Δευτέρα στο Βαρθολομιό, με την αποκριάτικη εκρηκτικότητά τους παρέσυραν τους πάντες στον ρυθμό τους! Άρματα με έξυπνα θέματα, πολύχρωμα γκρούπ με φαντασία έκαναν μικρούς και μεγάλους να ξεχάσουν για λίγες ώρες τα προβλήματά τους, χορέψουν σε latin ρυθμούς και να ταξιδέψουν στην ξεγνοιασιά.

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος που έδωσε το παρών στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, δήλωσε: “Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν, ώστε να έχουμε ένα εκπληκτικό καρναβάλι,  το 26ο για το Τραγανό και το 4ο για Βαρθολομιό! Συγχαίρω τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τον Εμπορικό Σύλλογο Βαρθολομιού και το ΝΠ Πολιτισμού. Ακόμη αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που έβαλαν πλάτη για να υλοποιηθεί αυτό το υπέροχο αποκριάτικο διήμερο στο Δήμο Πηνειού. Καλή Σαρακοστή σε όλους!”

“Μικροί και μεγάλοι δοκίμασαν το «ελιξίριο» του κεφιού, της ζωντάνιας, της διασκέδασης και έγιναν μέρος αυτής της μεγάλης Γιορτής για τον Δήμο μας. Τους ευχαριστούμε όλους!” δήλωσε ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού του Δήμου κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, που είχε το “γενικό πρόσταγμα” των αποκριάτικων εκδηλώσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος