FOLLOW US: facebook twitter

Διήμερες εκδηλώσεις του δήμου Πύργου: Αποκριάτικo ξεφάντωμα για τα παιδιά

Ημερομηνία: 11-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Να χαρούν ένα υπέροχο αποκριάτικο διήμερο, είχαν τα παιδιά και στον δήμο Πύργου, στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου στην κεντρική πλατεία αλλά και στο Θεματικό πάρκο Ξυστρή όπου έγινε και ο αποκριάτικος παιδικός χορός.

Το Σάββατο το μεσημέρι τις αποκριάτικες εκδηλώσεις άνοιξε η Φιλαρμονική Απόλλων ντυμένη με αποκριάτικες στολές που έδωσε έναν χαρούμενο καρναβαλικό τόνο, ενώ τα παιδιά διασκέδασαν μαζί με τους γονείς τους σε αποκριάτικους ρυθμούς όπου απόλαυσαν ένα ξεχωριστό σόου από το καταξιωμένο CIRCO “Cachivache”.  Μια παράσταση δρόμου με τη συμμετοχή ζογκλέρ και ακροβατών με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από μια εξαίρετη καλλιτεχνική ομάδα που έχει δώσει πολλές παραστάσεις στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Η πλατεία γέμισε στην κυριολεξία από μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά, ντυμένα με αποκριάτικες στολές τα περισσότερα, που έγιναν μέρος της παράστασης που δόθηκε, παρακολουθώντας με πολύ κέφι και χαρά ένα πλούσιο θέαμα, με μουσική, χορό, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς και ξυλοπόδαρους, ενώ  συμμετείχαν στις κωμικές τους δράσεις σε ένα διαδραστικό παιχνίδι.

Χθες το απόγευμα ακολούθησε στον Πολυχώρο Ξυστρή, το δεύτερο μέρος των αποκριάτικων εκδηλώσεων του δήμου Πύργου με τον μεγάλο αποκριάτικο χορό, όπου κυριολεκτικά ο χώρος γέμισε ασφυκτικά από παιδιά, μαθητές σχολείων κυρίως που πέρασαν ένα πολύ όμορφο αποκριάτικο απόγευμα με πολύ χορό, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, facepainting και τρελό κέφι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος