FOLLOW US: facebook twitter

Διεθνής Διάκριση για το ελαιόλαδο της Οικογένειας Παπαϊωάννου από τη Ν. Φιγαλεία 

Ημερομηνία: 03-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Στα κορυφαία ελαιόλαδα παγκοσμίως με τρία διεθνή βραβεία ποιότητας στο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου Berlin Global Olive Oil Awards 2020

Στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό του Βερολίνου “Berlin Global Olive Oil Awards 2020”, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από τις 9 έως τις 12 Μαΐου 2020, τα ελαιόλαδα της Οικογένειας Παπαιωάνου από τη Νέα Φιγαλεία Ολυμπίας, διακρίθηκαν με 3 διεθνή βραβεία, επιτυγχάνοντας την κατάταξή τους στα Elite Olive Oils.

Τη μεγάλη και ιδιαίτερα τιμητική διάκριση των τριών διεθνών βραβείων στις κατηγορίες:

α)Κορυφαίας Συσκευασίας(ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ),

β) ποιότητας και οργανοληπτικων χαρακτηριστικών βιολογικών ελαιολάδων(ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ)

γ) στις πολυφαινόλες(ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ)

έλαβαν τα συγκεκριμένα ελαιόλαδα στον διεθνή διαγωνισμό Berlin Global Olive Oil Awards 2020 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας. Στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό του Βερολίνου, συμμετείχαν εκατοντάδες ελαιόλαδα από 15 ελαιοπαραγωγικές χώρες του κόσμου. Αποτελεί έναν παγκόσμιο διαγωνισμό γευσιγνωσίας ελαιολάδων που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά το 2020, με πολύ υψηλά ποιοτικά στάνταρ δοκιμής και αξιολόγησης.

Εξαιρετικά σημαντικό σημείο του διαγωνισμού είναι η ιδιαιτερότητα στην αξιολόγηση των δειγμάτων ελαιολάδων που συμμετέχουν. Όπως αναμένεται από οποιονδήποτε αξιόπιστο διεθνή διαγωνισμό και βάσει των προτύπων του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου, ακολουθείται η διαδικασία της τυφλής γευσιγνωσίας, που σημαίνει πως οι κριτές δεν έχουν καμία πρότερη γνώση των δειγμάτων που δοκιμάζουν.

Το πάνελ των κριτών ελαιολάδου του Berlin GOOA 2020 που δοκίμασαν τα ελαιόλαδα που συμμετείχαν, αποτελείται από επιστήμονες τροφίμων με τεχνογνωσία αλλά και πρωτοπόρους εξειδικευμένους γευσιγνώστες, θέτοντας τα πρότυπα για έναν αξιόπιστο και καινοτόμο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος