FOLLOW US: facebook twitter

Διεθνές τουρνουά πάλης: Χρυσό μετάλλιο ο Κολιτσόπουλος στο Κιργιστάν

Ημερομηνία: 20-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο 16χρονος Αρίωνας Κολιτσόπουλος του συλλόγου «Τιτάν Πύργου» μετά την Ευρώπη διέπρεψε και στην Ασία, καθώς κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 71 κιλών της ελληνορωμαϊκής στην ηλικιακή κατηγορία U17, σε διεθνές τουρνουά στο Bishkek του Κιργιστάν. Ο Κολιτσόπουλος πέτυχε πέντε διαδοχικές νίκες και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου επιβεβαιώνοντας τις μεγάλες δυνατότητες που έχει και φυσικά το αστείρευτο ταλέντο του. Όπως επίσης πήρε και το βραβείο του καλύτερου αθλητή των αγώνων στο τουρνουά.

Ο Πυργιώτης πρωταθλητής Ευρώπης ήταν ο μοναδικός Ευρωπαίος αθλητής που αγωνίστηκε στο τουρνουά, απεσταλμένος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 480 αθλητές και ήταν άκρως ανταγωνιστικό, με το επίπεδο των αθλητών να είναι υψηλό. Ο Αρίωνας θα παραμείνει και αυτή την εβδομάδα στη χώρα της Κεντρικής Ασίας για προπονήσεις με την εθνική ομάδα εφήβων του Κιργιστάν, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα του 2023.

*Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος μαζί με τον πατέρα του, Αλέξη, ευχαριστούν τον κ. Ryskulbek για την φιλοξενία στο Κιργιστάν, τις προπονήσεις και τους αγώνες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος